Project Manager Atea Asset Management

Stockholm
2019-12-13

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea Kista dig som vill jobba som Project Manager med fokus på Asset Management. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

”Att arbeta som PM inom Asset ger många kontakt- och arbetsytor inom hela Atea gruppen att samarbeta och synkronisera. Det är väldigt inspirerande och lärorikt.” – Björn Kristensson f.d. Project Manager 

Din roll i laget

I rollen som Project Manager på Atea arbetar du i ett innovativt och affärsdrivet team med tung vikt på kvalitet genom nära samarbete med verksamheten. Arbetsområdena sträcker sig från lösning till interna behov och korskopplingsapplikationer, allt inom Asset Management Road map. Du säkerställer och driver projekt och leverera dem högkvalitativt. 

Du kommer att ha ett nära samarbete med alla Ateas koncernens länder. Arbetet innebär en mindre del resor. Hos oss erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder. 

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som Project Manager är: 
•    Projektledning
•    Analys av affärsnytta/kravställning

Vad söker vi hos dig

Du har ett proaktivt förhållningssätt och har förmåga att förmedla arbetsmetodik och förståelse för verksamhetsbehov. Du är driven i ditt arbete och ser alltid till kundens bästa, där återkoppling och dokumentation i alla riktningar är en självklarhet. Du har en positiv inställning till förändring och du vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll. Du är bra på att skapa relationer och ger ett förtroendeingivande och trovärdigt intryck. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

För att lyckas i tjänsten som Project Manager bör du ha följande kunskaper:
•    Du har minst 3 erfarenhet av it och affärsprojekt
•    Du är komfortabel med strukturerad och agila miljöer
•    Fördelaktigt certifierad i Price 2, Scrum eller annan metod
•    Erfarenhet av digital projektledning är ett plus
•    Erfarenhet av it Asset management är ett plus
•    Flytande i engelskaVill du bli en del av landslaget?

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Kontakta oss

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sara Amini, Program Director, via sara.amini@atea.com alternativt telefonnummer +45 30 781 355. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. 

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi utför bakgrundskontroller på samtliga slutkandidater. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

 

Stockholm
2019-12-13
Tillbaka till Karriär
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer