Säljkoordinator/administratör

Stockholm
2019-12-15

Är du en lagspelare som vill ta steget upp till landslaget? Just nu söker vi på Atea dig som vill jobba som säljkoordinator/administratör inom vårt snabbt växande område managed services. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.
 

 ”Att arbeta på Atea innebär en utvecklande och dynamisk miljö med stor framåtanda tillsammans med branschensbästa kollegor. Här är viljan att utvecklas och att göra det lilla extra alltid närvarande och man sätter själv sina gränser.”  – Victor Öman, Säljkoordinator på Atea

Din roll i laget

I rollen som säljkoordinator bidrar du till en god kundupplevelse där service, enkelhet och snabbhet är ledorden. I dina arbetsuppgifter ingår att stötta våra säljare och konsulter inom området managed services. Det gör du genom att svara upp på frågor om våra tjänster såsom priser och tjänsteinnehåll samt stöttar och producerar material till upphandlingar. I arbetet ingår även uppgifter som att sköta informationsspridning, skicka nyhetsbrev, skapa internt säljmaterial samt sköta rapportering och administration.
Du erbjuds en utvecklande roll där du får arbeta tillsammans med hela Atea Sveriges sälj- och konsultorganisation inom ett spännande område. Du lever efter Ateas värderingar och brinner för att skapa skillnad tillsammans med mer än 2 500 härliga kollegor varje dag.

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som säljkoordinator är:

  • Stötta våra säljare i frågor som priser, tjänsteinnehåll och skapa säljmaterial 
  • Administrativa uppgifter så som rapportering och uppföljning
  • Tillsammans med marknadsavdelningen arbeta efter vår marknadsplan
  • Sprida information genom nyhetsbrev, rapporter och enligt marknadsplan

Vad söker vi hos dig

Du brinner för service och har högsta kundfokus i allt du gör, du levererar alltid i tid med god kvalitet och arbetar systematiskt. Att arbeta i team är en självklarhet för dig, du tar personligt ansvar och drivs av att få saker gjorda. Du har ett stort intresse för teknik och it och du tänker utanför boxen för att lösa utmaningar som dyker upp. Du kan snabbt prioritera om när oväntade bollar flyger in från sidan och du kan lätt se lösningar istället för problem. 
På Atea Managed Services är tempot högt och vi erbjuder en mycket dynamisk arbetsmiljö. Bara du själv sätter dina egna gränser.


För att lyckas i tjänsten som säljkoordinator bör du ha följande:

  • Flerårig erfarenhet av att arbeta som koordinator eller administratör
  • En genuin passion för service och kundfokus, du ser slutkund i allt du gör
  • Förmåga att se och genomföra förenkling/automatisera administrativa uppgifter
  • Intresse av försäljning, siffror och it. 

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Kontakta oss

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jonathan Mörsell, chef Managed Services, via jonathan.morsell@atea.se alternativt telefonnummer 0243 24 89 61 eller Helena Brunzell, Talent Acquisition Partner på helena.brunzell@atea.se. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.


Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm
2019-12-15
Tillbaka till Karriär
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer