It-säkerhetskonsult inriktning Identity Access Management (IAM)

Stockholm
2020-01-12

Vill du vara med och bidra till ett tryggare samhälle? Brinner du för att arbeta med it-säkerhet? Tycker du om att ständigt utvecklas och lära dig nya saker? Då har vi utmaningen för dig!

Just nu söker vi på Atea Stockholm dig som vill arbeta med it-säkerhet med inriktning IAM. Området inkluderar även Identity Governance and Administration (IGA) och Privileged Access Management (PAM). Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

Du kommer att bli en del av ett team där alla dina kollegor arbetar inom it- och informationssäkerhetsområdet för att skapa de bästa lösningarna för våra kunder. Teamet är en del av Ateas nya affärsområde Information Management som omfattar strategi, arkitektur, information & data analytics (AI, BI, RPA och IoT), verksamhetsutveckling, förändringsledning, projektledning samt informations- och cybersäkerhet.

"Som konsult på Atea vågar du ta dig an stora utmaningar tack vare det kompetensnätverk som finns och det stöd vi ger varandra. På Atea har du alltid laget med dig och din specifika kompetens kompletteras av andras så att vi tillsammans levererar de bästa helhetslösningarna för varje kunds behov.” Gustav, jurist och informationssäkerhetskonsult på Atea

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som har erfarenhet och vana av att arbeta inom området för hantering av digitala identiteter och behörigheter.

Du kommer att arbeta med design, implementation och konfiguration av kundspecifika IAM-lösningar. Du får möjlighet att arbeta med många spännande kunder i olika branscher. 

Vad söker vi hos dig

Som person känner du troligtvis igen dig på följande personliga kompetenser:

Du är resultatinriktad, strukturerad och drivande samt har stor social förmåga med fokus på att skapa goda relationer. Samtidigt har du en positiv inställning och är bekväm med ett utåtriktat arbete med stort kundfokus samt har lätt för att anpassa dig till nya förhållanden. Vi förutsätter att du vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll och att du brinner för it-säkerhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

 

För att lyckas i rollen ska du:

 • Vara väl insatt i standarder, tekniker och produkter inom IAM-området
 • Ha minst 3 års erfarenhet av IAM-lösningar
 • Ha erfarenhet av PowerShell scriptning
 • Ha erfarenhet av it-infrastruktur (katalogtjänst, serverinfrastruktur, databaser etc)
 • Goda kunskaper om operativsystem, framförallt MS-Windows och/eller Linux
 • Högskole- eller civilingenjör med IT-säkerhetsinriktning eller med motsvarande arbetslivserfarenhet
 • Ha ett affärsmässigt synsätt som du kan tillämpa i dina uppdrag  
 • Kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska och engelska  

Det är även ett plus om du:

 • Har någon form av certifiering inom informations- eller it-säkerhet
 • Har erfarenhet av cloud/hybrid
 • Har arbetat som konsult och är van att hantera kundrelationer    
 • Har erfarenhet av projektledning    

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Kontakta oss

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Palmgren, konsultchef Säkerhet, via anna.palmgren@atea.se alternativt telefonnummer 070-782 57 53. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

 

 

 

Stockholm
2020-01-12
Tillbaka till Karriär
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer