Nationell Affärsenhetschef till Atea Audio Visuell Kommunikation (AVK)

Hela Sverige, valfritt Ateakontor
2019-10-15

Atea AVK är en av de marknadsledande aktörerna i Sverige inom segmentet ljud, bild och kommunikation för offentlig och privat sektor. AVK ansvarar för området hur vi skapar moderna presentationsmiljöer. Det är allt från det lilla mötesrummet till stora hörsalar, kyrkor, rättssalar, styrelserum, övervakningsanläggningar och operationsrum. Här kan du läsa mer https://www.atea.se/digital-arbetsplats/avancerade-konferensrum/

Atea befinner sig i en spännande utvecklingsfas och till vår affärsenhet AVK söker vi en chef som med driv och engagemang vill ta enheten mot nya mål. Avdelningen består av ett 50-tal medarbetare och som chef har du fullt personal- och budgetansvar för enheten. Enheten är en nationell affärsenhet inom Atea.

Vi söker dig som har goda ledaregenskaper och som trivs i rollen att agera konsultativ partner ut mot våra kunder. Du är en driven affärs- man/kvinna och har ett genuint fokus på såväl försäljning och affärsutveckling som kund- och medarbetarnöjdhet. Vidare är du bra på att kommunicera och trivs med att skapa relationer såväl internt som externt. Erfarenhet från konsultorganisation ser vi som meriterande.

Vårt erbjudande till dig 

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi. Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Vill du bli en del av landslaget?

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lou Sjöholm Mineur, Talent Acquisition Partner, via lou.sjoholm-mineur@atea.se eller 073-8622783 alternativt Sven Alriksson, Chef Atea Innovation, via sven.alriksson@atea.se eller 046-163489. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Som en del i Ateas rekryteringsprocess ingår bakgrundskontroll av slutkandidat. Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.


Hela Sverige, valfritt Ateakontor
2019-10-15
Tillbaka till Karriär
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer