Atea Skellefteå växer och söker nya kollegor!

Skellefteå
2019-09-30

Är du en lagspelare som vill bli en del av Atea? Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget, vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi. Vi växer på alla plan och söker hela tiden efter nya talanger som vill utvecklas tillsammans med oss och våra kunder. Nu är vi främst på jakt efter dig som vill arbeta som konsult inom något av nedanstående områden och har antingen arbetslivserfarenhet eller studiebakgrund som gör att du passar in i laget.

 

Konsult Azure och Hybrid Datacenter

Vi har ett ökat behov hos våra kunder av kompetens inom allt som berör våra kunders Azure miljö och kundernas hybrida datacenter. Är du duktig på virtualisering, hybrida miljöer och/eller automation eller har ett intresse kring detta och vill lära dig mer så har vi och våra kunder behov av detta. Är ditt specialområde istället serverar, lagring eller backup så har vi ett ökat behov även här och söker erfarna individer som vill hjälpa våra kunder.

Konsult kommunikation och nätverk

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för kommunikationslösningar och nätverk. Vi ser gärna att du har ett Cisco certifikat eller har motsvarande kunskaper.

Konsult Identitetslösningar

Den digitala identiteten blir allt viktigare i it-miljön och är central för både säkerheten och rätt access till system och dokument. Vi har ett ökat behov av personer som vill hjälpa våra kunder att förbättra sina identitetslösningar. Har du erfarenhet av exempelvis MIM samt kun-skap inom programmering så tveka inte att skicka in en ansökan.

Utvecklare/arkitekt inom Business Intelligence

Många av våra kunder digitaliserar och önskar optimera sina verksamhetsprocesser genom att tex inhämta ny data eller nyttja företagets data smartare eller skaffa insikter som idag saknas. Uppdragen hos våra kunder sträcker sig från behovsanalys till implementering och rollen innefattar utveckling och anpassning av olika BI-lösningar inom visualisering och dataplattform/datalager. I rollen kommer du förutom att arbeta med BI-lösningar få möjlig-het att närma dig andra tekniker som till exempel molnlösningar (MS365, Azure), Machine learning och IoT. Vi tror också att du i din roll kommer att kunna agera strateg och visionär i sälj- och marknadsföringssammanhang som exempelvis seminarier.

För att lyckas i rollen som systemutvecklare tror vi att du:

• Har erfarenhet av att designa, utveckla och testa systemlösningar (back-end/front-end)

• Har en god problemlösningsförmåga och du vill hela tiden utvecklas och ta till dig av ny teknik

• Trivs med att arbeta i ett högt tempo

• Är noggrann, strukturerad och tycker om att arbeta i team

• Är kvalitetsmedveten

 

Inom Business Intelligence tror vi att du har koll på:

• Något av rapportverktygen PowerBI, Tableau eller QlikSense

• Databaser som MS SQL

• Datalager och kuber/modellering

• Integration av datakällor

• Grunderna i Microsoft Azure och de analysmoduler som erbjuds

Givetvis är erfarenhet, certifieringar och branschvana positivt, men har du ett intresse och ett eget driv att utvecklas så är det ännu viktigare. Vi jobbar ofta i projekt och teamleveranser och är involverade i hela kedjan från försäljning, analys, design, utveckling, implementation till support och förvaltning, så ju fler kompetenser vi har desto starkare är laget. Tjänsterna kräver att du har bil och B-körkort.

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på våra medarbetares utveckling. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamrat-skap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster. Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Vill du bli en del av landslaget?

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om någon av tjänsterna ovan är du välkommen att kontakta Mattias Lindberg, mattias.lindberg@atea.se alternativt telefonnummer 0910 - 28 98 24. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansöknings-datum. Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Varmt välkommen med din ansökan!

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sve-rige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

 


Skellefteå
2019-09-30
Tillbaka till Karriär
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer