Klientspecialist - sök enkelt utan CV

Karlstad
2019-09-15

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea Karlstad dig som vill jobba som konsult med fokus på klientlösningar. Som konsult kommer du att arbeta ute hos våra kunder där uppdragets längd, omfattning och komplexitet varierar. Atea är en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, tar personligt ansvar, vill mer och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

"Det bästa med Atea är vår sköna kultur och laganda där jag med frihet under ansvar får arbeta tillsammans med mycket kompetenta och hjälpsamma kollegor. Jag uppskattar också att jag löpande erbjuds möjlighet att utveckla mig och min kompetens.” – Daniel Comstedt, Systemkonsult Digital Workplace på Atea

Din roll i laget

Som klientspecialist hos Atea Karlstad blir du en del av ett team av kunniga kollegor. Du kommer tillsammans med dina kollegor i teamet att ansvara för att agera rådgivare och hjälpa våra kunder i deras klientrelaterade it-miljöer med blandade arbetsuppgifter som t.ex. analys, design, implementation, installation, support, drift, uppdateringar och felsökning. Detta innebär att du ofta arbetar på plats hos kunden under både kortare och längre konsultuppdrag men agerar även stöd internt.

Hos oss erbjuds en utmanande och utvecklande roll där vi utgår från dig och dina styrkor. Arbetet ställer höga krav på servicemedvetenhet, samarbete och affärsmässighet

Vårt erbjudande till dig
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.  

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg tack vare modiga medarbetare. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Som person känner du troligtvis igen dig på följande:

Du brinner för teknik och drivs av att kunna hjälpa andra. Du anser att problem är till för att lösas och kan bryta ner problem för att kunna se sammanhang, analysera och prioritera rätt frågor. Komplexa frågor och komplicerade problem löser du framgångsrikt. I ditt arbetssätt är du noggrann och fokuserad på att nå uppsatta mål. Du sätter även höga mål för dig själv och gillar utmaningar. Vi utgår ifrån och värdesätter dig och dina personliga egenskaper.

För att lyckas i tjänsten som klientspecialist bör du ha följande kompetens:

  • Arbetat minst tre år inom området 
  • Erfarenhet av klient- och applikationshantering i Windowsmiljö 
  • Kunskap inom SCCM och Intune är meriterande
  • Erfarenhet av klientvirtualisering är meriterande
  • Flytande i svenska och behärska engelska
  • B-körkort 

Vill du bli en del av landslaget?
Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Peter Aronsson, Konsultchef, via peter.aronsson@atea.se alternativt telefonnummer 054 – 29 39 97 . Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. 

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. 

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Karlstad
2019-09-15
Tillbaka till Karriär
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer