Nyexaminerad med ambition att bli Account Manager? Sök utvecklingsprogrammet Accelerate Mitt

Kalmar
2019-08-04
Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Har du nyligen tagit examen och vill fördjupa dina kunskaper inom försäljning? Vill du få en kickstart in i it-branschen som kundansvarig säljare? Vi tror att nyexaminerade i början av sina karriärer besitter en hög motivation och ambition, likväl som nytänkande och en vilja att lära sig nya saker. Det vill vi ta till vara på genom att ge förutsättningar och verktyg till en fortsatt utveckling. För att möjliggöra det erbjuder vi ett utvecklingsprogram för nyexaminerade som vill bli en framgångsrik account manager i it-branschen. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.  
 
"Som deltagare i Ateas Accelerateprogram blev jag från dag ett en del av laget som är med och bygger Sverige med it. Under en sexmånadersperiod får jag genom varierande arbetsuppgifter, utbildningar och studiebesök hos Ateas olika funktioner en helhetsbild av verksamheten och förutsättningar för en kick-start i karriären. Under programmet är jag med och formar min roll inom den del av verksamheten som jag brinner för." – Lovisa Högberg, tidigare deltagare i Accelerate.  
 
Din roll i laget  
Du kommer att få delta i det dagliga arbetet och i olika projekt, men även genomföra aktiviteter och utbildningar tillsammans med de andra deltagarna. Tillsammans med din närmaste chef kommer ni att sätta upp en personlig målplan för dig under programmet. Det är däremot du själv som ansvarar för din utveckling och du har möjlighet att forma din resa. Du kommer att tilldelas en egen mentor som stöd samtidigt som du kommer att omges av hjälpsamma och trevliga kollegor. Programmet pågår i sex månader med start i slutet av augusti 2019. Målet efter att ha genomfört programmet är att du blir en del av vår kompetenta försäljningsstyrka.
 
Vårt erbjudande till dig  
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.  
 
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.  
 
Som person känner du troligtvis igen dig på följande:  
Du eftersträvar att alltid utvecklas och söker aktivt utmaningar. Du sätter höga mål för dig själv och arbetar hårt för att uppnå dem. I yrkesmässiga sammanhang upplevs du som social där du skapar kontakter samt underhåller relationer. Du är ansvarsfull och driver vidare dina processer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  
 
Vill du bli en del av landslaget?  
Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Hanna Carlborg, rekryterare, via hanna.carlborg@atea.se. Vi hanterar ansökningar löpande och platserna kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.  
 
Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.  
 
Varmt välkommen med din ansökan!  
 
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.
 
Kalmar
2019-08-04
Tillbaka till Karriär
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer