RPA-konsult

Göteborg
2019-08-02

Vill du vara med och forma framtidens digitala samhälle? Brinner du för automatisering och framtagande av nya digitala processer? Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea i Göteborg dig som vill jobba som RPA-konsult. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

"På Atea får jag jobba kreativt i team med fantastiskt härliga kollegor, som dessutom är it-branschens kanske vassaste experter. Atea fokuserar mycket på kompetensutveckling och jag lär mig verkligen något nytt varje dag." – Sofia, IT Arkitekt på Atea

Din roll i laget

Du kommer vara en del i vårt affärsområde Information Management som består av IT-arkitekter, verksamhetsutvecklare, projektledare, BI konsulter och utvecklare. Vår främsta uppgift är att arbeta med att förstå våra kunders behov och stötta dem i att digitalisera sin verksamhet. Du kommer ha stora möjligheter att påverka ditt arbete samtidigt som du får möjlighet att, tillsammans med Ateas samlade kompetens, översätta kundens mål till planer, strategier och arkitekturer, som leder till träffsäkra och innovativa it-lösningar.

I rollen som RPA-konsult på Atea Göteborg ansvarar du för att hjälpa våra kunder med att automatisera repetitiva arbetsuppgifter och effektivisera deras verksamhet. Du kommer arbeta med att designa och bygga lösningar inom Robot Process Automation (RPA).

Rollen innebär att du kommer vara en nyckelperson i projekt från initiering och kravställning till utrullning. I arbetet ingår också att vara delaktig i försäljningsmöten i egenskap av teknisk expert.

Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som RPA-konsult är:

• Vara specialist kring våra produkter kring RPA och ge råd till kund baserat på behov

• Hjälpa kunder att effektivisera deras verksamhet med hjälp av RPA

• Dina uppdrag handlar oftast om att ute hos kund arbeta med automatisering av manuella processer med hjälp av RPA-verktyg.

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Som person känner du troligtvis igen dig på följande personliga kompetenser:

Du har ett proaktivt förhållningssätt och söker lösningar i uppkomna problem där du fungerar konstruktivt både på egen hand och i grupp. Du är driven i ditt arbete och ser alltid till kundens bästa, där återkoppling och dokumentation i alla riktningar är en självklarhet. Du har en positiv inställning till förändring och du vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll. Du är bra på att skapa relationer och ger ett förtroendeingivande och trovärdigt intryck. Vi söker dig som har erfarenhet av RPA-utveckling och brinner för automatisering och framtagande av nya digitala processer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För att lyckas i tjänsten som Seniorkonsult bör du ha följande kunskaper:

• Några års erfarenhet av it-branschen och processarbete

• Erfarenhet av UiPath, Blue Prism, Automation Anywhere eller liknande

• Förmåga att dokumentera teknisk miljö och ta fram beslutsunderlag för lösningar

• Förmåga att hjälpa till med att driva affärer och upphandlingar

• Kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska och engelska

Meriterande är om du:

• Programmeringskunskaper i till exempel Java, C#, Python

Vill du bli en del av landslaget?

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Magnus Franzén, via magnus.franzen@atea.se Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2500 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

 

Göteborg
2019-08-02
Tillbaka till Karriär
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer