Junior IT-konsult inom it-support i Region Syd

Malmö/Lund/Helsingborg/Kristianstad
2019-09-27
Vi är svenska landslaget inom Informationsteknologi  
Atea har samlat IT-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att vara med att bygga ett bättre Sverige med hjälp av IT. Medarbetare som vill och tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Så för oss är det viktigt att du liksom vi lever dessa värderingar.  
 
Din roll i laget  
Vill du ta steget in i IT-branschen och börja din utveckling på ett bolag vars mål är att ha branschens bästa chefer och ledare? Hos oss får du möjligheten att utmana dig själv genom nya varierande uppdrag, eller helt enkelt bli en del av en tyngre befintlig leverans. Vi jobbar mot allt från lokala till globala kunder och stöttar dem primärt inom IT-tjänster som Servicedesk, On-Site, drift och övervakning. Med andra ord finns det möjligheter till utveckling hos oss. Antingen genom Atea-bekostade certifieringar från dom allra största leverantörerna, via erfarenhet eller genom att gå våra interna karriärprogram. Helt plötsligt har du kanske hittat din nisch och det är dags att gå med i ett nytt lag inom Atea och på vägen träffa ännu fler härliga kollegor som delar just ditt driv inom IT. 
  
Personliga egenskaper  
Dina personliga egenskaper är mycket viktiga för oss för att du ska lyckas bra i rollen som IT-konsult på Atea. Vi vill hitta:   
  • Engagerade medarbetare; Som är nyfikna, vill lära sig och framför allt har ett brinnande intresse för IT.  
  •  Uthålliga medarbetare; Med passion för långsiktiga mål och utveckling.  
  •  Ansvarsfulla medarbetare; Som tar ansvar för sina arbetsuppgifter, avtalade tider, åtaganden, kunden, Atea och framför allt sin egen utveckling.  
  •  Serviceinriktade medarbetare; Att brinna för att ge den bästa kundupplevelsen i alla lägen, så väl tekniskt som socialt. Det handlar om att ha förmågan att skapa relationer och vårda dessa, vare sig det gäller kunden eller dina kollegor runt omkring dig.


För att lyckas som IT-konsult på Atea tror vi att du besitter följande egenskaper:
-Ett brinnande intresse för IT och service. 
-Mycket god kommunikativ och pedagogisk förmåga. 
-Logiskt tänkande och felsökningsmetodik. 
-Goda kunskaper om hur en dator är uppbyggd och fungerar, främst gällande vanligt förekommande applikationer och Microsofts operativsystem inom både klient och server. 
-Engelska och svenska i både tal och skrift. 
-B-körkort 
 
Meriterande: 
-Eftergymnasial utbildning med IT som fokus. 
-Arbetslivserfarenhet inom IT-branschen. 
-Kunskaper inom nätverk (TCP/IP, DNS, DHCP) samt Active Directory (AD). 
-Kunskaper inom ITIL 
-Ytterligare språk utöver svenska och engelska är meriterande. 
-Yrkesmässig erfarenhet av metodisk felsökning och felavhjälpning av datorer och kringutrustning. (ex. Microsofts operativsystem, Internet Explorer, Microsoft Office, nätverk och kommunikation, skrivare och kringutrustning.)   
 
Vårt erbjudande till dig 
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på våra medarbetares utveckling och att vara TP2B (The Place 2 Be), den bästa platsen för medarbetare, kunder och partners. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av IT-infrastruktur och tillhörande tjänster. Vi gillar att utmana varandra på ett öppet men respektfullt sätt. Det handlar om att sätta tydliga mål och hjälpa varandra gå den vägen vi utmanat oss själva att gå. Vi gör detta tillsammans, tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål och utveckling. Vi är svenska landslaget inom Informationsteknologi och vi bygger ett bättre Sverige med IT. Vill du vara med? 
 
Ansök och bli en av oss 
Skicka in din ansökan redan idag via ansök nu knappen eller på följande länk: http://www.atea.se/karriar/ (Hittar du inte din tjänst, så tryck på ”Se alla lediga jobb”). Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. 
 
Kontakt 
Frågor rörande tjänsten besvaras av Konsultcheferna Annika Grönberg (+46 46 16 33 81) eller Filip Kammerton (+46 46 16 33 23) 
Malmö/Lund/Helsingborg/Kristianstad
2019-09-27
Tillbaka till Karriär
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer