Konsultchef Atea Innovation

Stockholm
2019-08-30

Atea Innovation är ett nationellt satsningsområde som formerades vid årsskiftet 2018 och har nu varit igång i lite mer än ett år. Den pågående digitaliseringen märks på flera olika sätt hos våra kunder och det finns ett stort behov av att finna lösningar på morgondagens utmaningar. När vi summerar 2018 så kan vi konstatera att vi genomfört ett stort antal utvecklingsprojekt tillsammans med våra kunder inom ett flertal teknikområden såsom; AI, BI, IoT samt AR/VR. Vår satsning är helt rätt och uppdragen fortsätter att strömma in hos såväl våra befintliga som våra nya kunder. För att möta behovet behöver vi förstärka vår organisation och omfamna nya kollegor som likt oss inte nöjer sig med det vanliga utan vill mer. Vi söker nu ytterligare en konsultchef med uppdraget att leda en utvecklingsgruppering inom affärsområdet systemutveckling.

Atea Innovation är en spännande arbetsplats med högt tempo och som präglas av medarbetare som brinner för att utveckla morgondagens it-lösningar. Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och våra kunder.

Se filmen Atea Innovation, https://www.youtube.com/watch?v=cyzkC0jwK3g

Konsultchefsrollen på Atea Innovation

I rollen som konsultchef driver du försäljningen av våra konsulttjänster inom affärsområdet systemutveckling. Du agerar konsultativ partner med målsättningen att finna relevanta lösningar på kundens behov. Du ansvarar för att planera och säkerställa resursförsörjning utifrån affärsplan samt har personalansvar för gruppens medlemmar. Stort fokus ligger på kvalitets- och kundnöjdhetsuppföljning.

Till rollen som konsultchef på Atea Innovation söker vi dig som drivs av att bygga nätverk internt med också externt med våra befintliga och nya kunder. Du trivs i rollen som lagledare och har erfarenhet av ett modernt coachande ledarskap. Du har ett proaktivt förhållningssätt och söker lösningar i uppkomna situationer. Du har en god förmåga att agera konstruktivt både på egen hand och i grupp. Vi ser även att du är driven i ditt arbete och alltid har såväl kundens som dina medarbetares bästa i fokus. För att lyckas i din roll har du troligen erfarenhet av arbete i gränslandet mellan systemutveckling och verksamheten. Kanske har du haft en liknande roll tidigare eller så kanske du är på väg mot en mer kundorienterad roll och är nu redo att ta nästa kliv i din karriär. Vi ser gärna att du har en relevant högskole-/universitetsutbildning i grunden men det avgörande för Atea är att hitta rätt person med rätt inställning.

Vårt erbjudande till dig!

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. Om Du är redo för nya utmaningar, låt oss träffas och se om vi passar för varandra.

Se filmen från Ateas Landslagsläger, https://www.youtube.com/watch?v=Dm7PSfXbKFc&t=52s

Vill du bli en del av Atea Innovation?

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Freddie Rosenberg, Affärsområdeschef, via freddie.rosenberg@atea.se alternativt telefonnummer 070-2006070. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Med anledning av sommar och semesterperioder förlänger vi ansökningsperioden till vecka 35. Som en del i Ateas rekryteringsprocess ingår bakgrundskontroll av slutkandidat. Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Varmt välkommen med din ansökan!

 


Stockholm
2019-08-30
Tillbaka till Karriär
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer