Försäljningschef Print

Syd, Väst
2019-05-24
Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea region syd/väst dig som vill jobba som Försäljningschef till vår nationella enhet för smart dokument-hantering. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i it-infrastruktur.  
 
"På Atea får jag jobba kreativt i team med fantastiskt härliga kollegor, som dessutom är it-branschens kanske vassaste experter. Atea fokuserar mycket på kompetensutveckling och jag lär mig verkligen något nytt varje dag." – Sofia, IT Arkitekt på Atea 
 
Din roll i laget 
I din nya roll kommer du att bearbeta och lägga fokus på att utveckla befintliga och nya kunder tillsammans med våra kundteam.  
 
I rollen som Försäljningschef på Atea ansvarar du för att driva och hjälpa medlemmarna i ditt försäljningsteam att nå framgång i deras försäljning.  
 
Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina medarbetare och dina kunder.  
 
Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som Försäljningschef är:  
 • Engagera och utveckla medarbetare  
 • Ansvara för att driva din försäljningsgrupp mot uppsatta mål  
 • Ansvar för daglig uppföljning/coaching av medarbetare  
 • Uppföljning av försäljningsmål och prognoser i Dynamics  
 • Skapa laganda genom att visa intresse och förståelse för andra  
Vårt erbjudande till dig  
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.  
 
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.  
 
Som person känner du troligtvis igen dig på följande:  
Du har ett proaktivt förhållningssätt och söker lösningar i uppkomna problem där du fungerar konstruktivt både på egen hand och i grupp. Du är driven i ditt arbete och brinner för att utveckla och driva försäljning mot uppsatta mål samt. Du motiveras av att utveckla individer och finner tillfredställelse i att se andra växa och lyckas. Du har en positiv inställning till förändring och du vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll. Du är bra på att skapa relationer och ger ett förtroendeingivande och trovärdigt intryck. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  
 
Det är av stor vikt att du har ett stort engagemang, brinner för det du gör, tar personligt ansvar. Egenskaper som noggrannhet, sätta laget före jaget och servicekänsla är också viktiga ingredienser då vi arbetar nära kundens egen IT-personal och deras användare. Naturligtvis är du intresserad av att utvecklas tillsammans med Atea i syfte att föra dig själv, våra kunder och företaget framåt.  
 
För att lyckas i tjänsten som Försäljningschef bör du ha följande kunskaper: 
 • Bred kunskap om Ateas Organisation, Erbjudande och Processer  
 • Väl kännedom om Ateas partners  
 • Tidigare erfarenhet av leda medarbetare i försäljning 
 • Dokumenterad erfarenhet av att nå och arbeta mot försäljningsmål  
 • Erfarenhet av Dynamics  
 • Stort kontaktnät inom branschen.  
 • Kunskap om IT och dess nytta för verksamheten.  
Vill du bli en del av landslaget? 
Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Hans Gustavsson, Affärsområdeschef, via hans.j.gustavsson@atea.se alternativt telefonnummer 072.715 70 26. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.  
 
Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. 
 
Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare. 
 
Varmt välkommen med din ansökan! 
 
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2500 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.
Syd, Väst
2019-05-24
Tillbaka till Karriär
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer