Partneransvarig

Stockholm
2019-05-30
Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur  
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att vara med att bygga ett bättre Sverige med hjälp av it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Så för oss är det viktigt att du liksom vi lever dessa värderingar.  
 
Din roll i laget 
Atea är på en spännande resa med Microsoft. Vi har haft en fantastisk utveckling men har ändå det bästa framför oss och siktet är definitivt inställt på tillväxt inom den moderna och flexibla arbetsplatsen, molntjänster och säkerhet. Vi öppnar nya affärsmöjligheter i snabb takt därför söker vi nu en till lagspelare. Du ansvarar för att hålla ihop helheten, att skapa tillväxt i affären genom att driva utvalda strategiska initiativ med våra fem regioner och nationella enheter. Du samverkar med interna funktioner för att sätta och förfina nya erbjudanden och du samarbetar med Partner för att identifiera nya möjligheter och följa upp gemensamma framsteg. Du kommer att vara en bärande del i aktivitetsplanering och genomförande av våra mötesplatser med kund. Ditt driv, samspel och kommunikativa förmåga är mycket viktigt eftersom rollen har en uttalad säljinriktning. Tjänsten innefattar också ett antal resor när våra kontor behöver få löpande stöd och utbildning samt till mötesplatser med kund. Du ingår i vår Partnerorganisation, har nära samarbete med partnersamordnare och rapporterar till Chef Strategiska Partners.  
 
Det här är Partnerorganisationen & Tjänsteledningen 
Atea har idag tio strategiska partnerskap som utses nordiskt och representerar en dominerande del av vår omsättning. Partnerorganisationen har dedikerade partneransvariga och partnersamordnare som sköter samarbetet. Vi jobbar främst med koncernens tillväxtmål, aktiviteterna att nå dem och högsta partnerstatus med certifieringar för att kunna leverera dem. Vi har ett mycket nära samarbete med Affärsutveckling och Tjänsteledning samt att samverka med våra Nationella enheter. 
 
För att lyckas i rollen som partneransvarig Microsoft: 
 • Vinnarinställning. Du vill nå resultat. 
 • Utåtriktad. Du har lätt för samarbete, socialt samspel och driva frågor. 
 • Strukturerad. Du tar ansvar och hanterar många saker samtidigt. 
Exempel på säljinriktade aktiviteter: 
 • Kunna presentera Atea-Microsofts lösningar för både kunder/kollegor. Stora samlingar likväl som mindre grupper. 
 • Exekvera aktiviteter och driva utvalda strategiska initiativ med våra fem regioner och nationella enheter 
 • Genomföra konto mappning och planering 
 • Redogöra för referens-installationer 
 • Effektuera regionalt nyttjande av partnerprogram 
 • Enheter  
Meriterande inkluderar: 
 • Dokumenterad erfarenhet av Microsofts lösningar.  
 • Dokumenterad erfarenhet av att driva ett erbjudande eller område. 
 • Dokumenterad resultatframgång. 
Vårt erbjudande till dig 
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på våra medarbetares utveckling. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.  
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur som bygger ett bättre Sverige med it. Vill du också vara en del av landslaget? 
 
Ansök och bli en av oss 
Skicka in din ansökan redan idag via ansök nu knappen! Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är 30:e Maj. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta annika.gustad@atea.se, Chef Strategiska partners. 
 
Välkommen till Atea!  
 
Ateakoncernen, med verksamheter i hela Norden och Baltikum, har 7 000 medarbetare och är den tredje största it-infrastrukturleverantören i Europa och marknadsledare i Norden och Baltikum. Koncernen har en omsättning på ca 34 miljarder svenska kronor och är noterad på Oslo Börs.
Stockholm
2019-05-30
Tillbaka till Karriär
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer