Verksamhetsutvecklare

Stockholm
2019-05-24
Är du en lagspelare som vill ta steget upp till landslaget? Just nu söker vi på Atea Skola en verksamhetsutvecklare, fokuserad på att svensk skola ska vara ledande i att ta vara på digitaliseringens möjligheter. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i it-infrastruktur.  
 
"Att med hjälp av dagens teknik och digitalisering få fler elever att lyckas. Att utvecklas. Det är det jag brinner för." – Mattias Mattsson, Specialist Atea Skola  
 
Din roll i laget  
I den nationella digitaliseringsstrategin står det att Sverige ska vara ledande när det gäller att ta vara på digitaliseringens möjligheter. Det står också att digitaliseringen ska göra arbetet i skolan mer effektivt och att det ska hjälpa fler elever att nå målen. I rollen som verksamhetsutvecklare på Atea Skola jobbar du med just detta. Din uppgift är att förstå kundens verksamhet och hur den kan stöttas av digital teknik. Till din hjälp har du Ateas samlade expertis, ett erbjudande i toppklass och strategiska samarbeten med alla de världsledande it-aktörerna.  
 
Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som Verksamhetsutvecklare är:  
  • Etablera och underhålla ett relevant kontaktnät inom skolledning, förvaltning och it hos kommuner och friskolor 
  • Ansvara för egen kompetensutveckling inom för skolan relevanta molnplattformar och produkter 
  • Utföra kompetensutvecklingsuppdrag och deltaga i nationella aktiviteter över hela Sverige gränser med högt kundfokus 
  • Arbeta strategiskt och långsiktigt på ledande nivåer och befattningar för att kommuner och friskolor ska förstå och efterfråga vårt erbjudande inom digitalisering och skolutveckling 
  • Stötta våra kunders verksamhet så att de på bästa sätt lyckas ta vara på digitaliseringens möjligheter 
Vårt erbjudande till dig  
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.  
 
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.  
 
Som person känner du troligtvis igen dig på följande:  
Du har ett stort intresse och en bred förståelse för hur digital teknik kan stötta en verksamhet. Du har en god retorisk förmåga och gillar att presentera lösningar och idéer inför såväl små som större grupper av människor. Du är intresserad av försäljning och framförallt så gillar du att utmana människor, analysera deras behov och komma med insiktsfulla lösningar. Detta blir särskilt inspirerande i den här rollen då du har erfarenhet eller intresse av skolans värld, dess organisation och styrande dokument. Du älskar att bygga relationer såväl externt som internt och förstår betydelsen av varje individs insats i ett fungerande lagbygge.  
 
För att lyckas i tjänsten som Verksamhetsutvecklare inom skola bör du ha följande kompetens:  
  • Samarbetsförmåga - Arbetar bra med andra. Är lyhörd och smidig; lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.  
  • Driven - Sätter upp höga mål för sig själv och arbetar hårt för att uppnå dem. Är motiverad och jobbfokuserad och söker aktivt utmaningar och utvecklingsmöjligheter.
  • Strategisk - Tänker strategiskt och har ett brett perspektiv på frågor. Ser på sakers långsiktiga betydelse och vidare konsekvenser och anpassar sina handlingar efter detta.  
Vill du bli en del av landslaget?  
Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Daniel Söderberg, Konsultchef, via daniel.soderberg@atea.se Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.  
 
Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.  
Varmt välkommen med din ansökan!  
 
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.  
Stockholm
2019-05-24
Tillbaka till Karriär
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer