Seniorkonsult inom datacenter

Linköping, Norrköping, Nyköping
2019-05-26
Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Atea Östergötland fortsätter att växa och söker nu dig som vill jobba som konsult med fokus på just datacenterlösningar. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi. 
 
“Atea är ett av de största konsultföretagen i landet som med sin bredd ger fantastiska möjligheter till personlig utveckling. Vi arbetar inom stort sätt alla segment av it-branschen vilket gör att man kan hitta det man själv brinner lite extra för. I Hybrid Platforms, datacenter hjälper vi våra kunder med att utveckla både deras OnPremis datacenter och att hitta de molntjänster som passar just deras behov.” – Michael Hedberg, lösningsarkitekt på Atea Östergötland. 
 
Din roll i laget  
Datacenter är en del av vårt erbjudandeområde Hybrid Platforms där vi har börjat en spännande tillväxtresa med oändliga möjligheter framåt. Du kommer att tillhöra ett härligt gäng med mycket god kamratskap och kompetens där vi tillsammans jobbar med att göra området till något unikt i Östergötland. På Atea i Östergötland är vi innovativa och förändringsbenägna, vi skapar värden för våra kunder och vi mår bra, tack vare vårt jobb. 
 
I rollen kommer du att arbeta brett med virtualisering, server och lagringsinfrastruktur hos våra kunder. Det kan omfatta allt från tekniskt säljstöd till förvaltningsstöd och du kommer vara ett viktigt stöd för kunderna och fungera som rådgivare inom området. Hos oss erbjuds du en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och våra kunder.  
 
Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som konsult inom datacenter är:  
•Ta fram, implementera och förvalta tekniska lösningar inom datacenterområdet 
•Vägleda kunden till rätt lösningar för deras verksamhet 
•Medverka till att utveckla vår affär, vår leverans och vårt erbjudande inom området 
 
Vårt erbjudande till dig  
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.   
 
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.  
 
Som person känner du troligtvis igen dig på följande: 
Du är lyhörd och kommunikativ med god samarbetsförmåga. I yrkesmässiga sammanhang upplevs du som socialt aktiv och utåtriktad med förmåga att skapa och underhålla relationer. Att komma med idéer och ifrågasätta traditionella angreppssätt kommer även naturligt för dig. Du tar ansvar för dina uppgifter, strukturerar ditt arbete självständigt och driver vidare processer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  
 
För att lyckas i tjänsten som konsult inom datacenter bör du ha följande kompetens: 
•Arbetat med servervirtualisering, VMware och större lagringslösningar 
•God kunskap inom Windows Server och lagring 
•Kunskaper inom datacenter-konfiguration, backup, disaster recovery, automation, NetApp Storage, Cisco UCS Server och HCI är meriterande 
•Flytande i svenska och behärska engelska 
•B-körkort
 
Vill du bli en del av landslaget? 
Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Christer Petersson, Konsultchef Hybrid Platforms , via christer.petersson@atea.se alternativt telefonnummer 011 - 19 46 23. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.  
 
Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.  
 
Varmt välkommen med din ansökan! 
 
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass. 
 
Linköping, Norrköping, Nyköping
2019-05-26
Tillbaka till Karriär
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer