Lösningsarkitekt DC/Cloud

Sundsvall
2019-06-02

Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur   

Är du en lagspelare som vill ta steget upp till landslaget? Just nu söker vi på Atea Sundsvall dig som vill jobba som Lösningsarkitekt. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i it-infrastruktur. 

Din roll i laget 

I takt med att våra kunder går ifrån traditionella applikationer mot integrerade lösningar och tjänster blir lösningsarkitektens roll allt viktigare. I rollen som lösningsarkitekt hos Atea arbetar du med att designa IT-lösningar som möjliggör flytt från on-premise till molnlösningar eller till hybridlösningar. Du är ansvarig för att arkitekturen både håller kundens förväntansnivå och kan levereras med kvalitet. Som verktyg har du tillgång till en bred portfölj av Ateas molntjänster och ett helt landslag med kompetenta kollegor. 
 
Som lösningsarkitekt kommer du att arbeta med våra strategiska partners och kunder. Du kommer att vara inblandad i strategiska och utmanande diskussioner hos våra kunder kring hur deras IT-lösningar på bästa sätt kan moderniseras, förbättras och effektiviseras.  
 
I arbetet ingår att även att agera strateg och visionär i sälj- och marknadsföringssammanhang som exempelvis seminarier.  

Vårt erbjudande till dig  

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.   
 
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.  

Som person känner du troligtvis igen dig på följande: 

Du har mycket god teknisk kompetens övergripande inom IT området och kanske framförallt inom just molnlösningar. Du har en utåtriktad personlighet och en stor vilja att lära dig nya saker. Du är driven i ditt arbete och ser alltid till kundens bästa, där återkoppling och dokumentation i alla riktningar är en självklarhet. Du har en positiv inställning till förändring och du vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll. Du är bra på att skapa relationer och ger ett förtroendeingivande och trovärdigt intryck. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  

För att lyckas i tjänsten bör du ha följande kompetens: 

  • Erfarenhet av lösningsarkitektur inom it-infrastruktur 
  • Erfarenhet av publika molntjänster såsom tex Microsoft Azure eller Amazon Web Services  
  • Välutvecklat affärsmannaskap 

Vill du bli en del av landslaget? 

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Kristina Löfbom Englund, Konsultchef Sundsvall, via kristina.lofbom-englund@atea.se alternativt telefonnummer 072-235 6160. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.  
 
Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.  
 
Varmt välkommen med din ansökan! 
 
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass. 
Sundsvall
2019-06-02
Tillbaka till Karriär
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer