VR/AR Produktutvecklare

Valfri ort i Sverige, Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Växjö, Jönköping, Norrköping, Linköping, Uppsala, Eskilstuna, Västerås, Karlstad, Gävle, Sundsvall, Umeå, Luleå
2019-04-28
Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Brinner du för ny teknik, speciellt XR? Just nu söker vi på Atea Innovation dig som vill jobba som Produktutvecklare med fokus på VR/AR. Det är en unik chans för dig att vara med och bygga upp affärsområdet. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i it-infrastruktur.  
 
"På Atea får jag jobba kreativt i team med fantastiskt härliga kollegor, som dessutom är it-branschens kanske vassaste experter. Atea fokuserar mycket på kompetensutveckling och jag lär mig verkligen något nytt varje dag." – Sofia Nagander, IT Arkitekt på Atea  

Din roll i laget 

Med din tekniska kunskap inom XR, VR/AR/MR, agerar du som en kunskapsresurs och tekniskt stöd för dina kollegor runt om i landet. Visionen är att vi genom tekniken tillför med någon form av nytta. Inom äldreomsorgen skapar vi möjligheter för de som av psykiska, fysiska eller ekonomiska anledningar inte kan ta sig hemifrån, chansen att få uppleva världen igen. Inom rättsväsendet bidrar du med att utbilda och utrusta tjänstemännen för att rädda liv, spara på miljön och göra vårt land mer säkert. 
 
Du kommer vara i kontakt med flertalet branscher såsom industrier, skolväsendet, retail, fastighetsbranschen, och kommer bland annat samarbeta ihop med våra kollegor från våra andra enheter såsom Utveckling, IoT och AI. I rollen kommer du att resa tre till fyra gånger i månaden i samband med att du utbildar kollegor eller är med på fysiska möten, men vi siktar på att ha de flesta av våra möten virtuella. Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och kunder. 

Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som Produktutvecklare är:   

  • Hålla i Workshops där du konkretiserar kundens idéer ihop med dina kollegor. 
  • Ansvarar för roadmap av OS, övriga drivrutiner, för att hård/mjukvara fungerar efter uppdateringar och förändringar i nya releaser. 
  • Ansvarig för testning av nya mjukvaror, OS drivrutiner m.m. innan produktionssättning. 

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.    
 
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.   

Som person känner du troligtvis igen dig på följande:  

Du brinner för ny teknik och har ett särskilt intresse för just VR/AR. Du ser på sakers långsiktiga betydelse och vidare konsekvenser och anpassar dina handlingar utefter detta. Med din kreativitet kan du hitta ny angreppsätt i arbetsrelaterade frågor, kommer med idéer och ifrågasätter traditionella angreppssätt. I ditt arbetsätt är du noggrann och väl medveten om och mån om att leva upp till mål och kvalitetsstandard. Du strukturerar även upp ditt angreppssätt och driver dina processer vidare. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.   

För att lyckas i tjänsten som Produktutvecklare bör du ha följande kompetens:  

  • Teknisk kunskap och stor intresse inom XR (VR/AR/MR). 
  • Flytande i svenska.
  • Kunskap inom Unity3d, OpenGL, Unreal och Unity är meriterande. 

Vill du bli en del av landslaget?  

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Rebin Ristov Mohammed, VR/AR Chef, via rebin.ristov-mohammed@atea.se alternativt telefonnummer 070-5701647. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.   
 
Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.   
 
Varmt välkommen med din ansökan!  
 
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass. 
ll vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.
 
Valfri ort i Sverige, Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Växjö, Jönköping, Norrköping, Linköping, Uppsala, Eskilstuna, Västerås, Karlstad, Gävle, Sundsvall, Umeå, Luleå
2019-04-28
Tillbaka till Karriär
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer