Lösningsarkitekt med fokus på Cloud

Göteborg
2019-04-29
 
Är du en lagspelare som vill ta steget upp till landslaget?
Just nu söker vi på Atea Göteborg dig som vill jobba som Lösningsarkitekt med fokus på Cloud. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.  
 
Din roll i laget  
Som Lösningsarkitekt kommer du att vara inblandad i arkitekturella diskussioner och lösningsrådgivning hos våra kunder kring hur deras it-lösningar på bästa sätt kan moderniseras, förbättras och effektiviseras. I din roll som Lösningsarkitekt agerar du säljstödjande till våra säljare och specialistsäljare.  
 
Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som Lösningsarkitekt är:  
• Driva arkitekturella diskussioner och lösningsrådgivning med kunder inom dina områden.  
• Genomföra förstudier, analyser och workshopar med syfte att arbeta fram tekniska och strategiska förslag åt våra kunder.  
• Säljstödjande samarbete med våra säljare/specialistsäljare.  
• Agera som strateg, visionär och trendspanare.  
 
Vårt erbjudande till dig  
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.  
 
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.  
 
Som person känner du troligtvis igen dig på personliga kompetenser:  
Vi tror att du har en förmåga att förstå kundernas utmaningar och har med dig erfarenhet i att lösa dem på nya sätt. Genom ditt självklara entreprenörskap utmanar du både kunden och Lösningsarkitektteamet att utvecklas i nya riktningar.  Du har erfarenhet av att designa och bygga infrastrukturlösningar baserade på Microsoft Azure och/eller AWS molntjänster
 
Vill du bli en del av landslaget?  
Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Madeleine Öhlin, Rekryteringsansvarig, via madeleine.ohlin@atea.se Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.  
 
Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.  
 
Varmt välkommen med din ansökan!  
 
 
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.  
 
Göteborg
2019-04-29
Tillbaka till Karriär
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer