IT-Tekniker

Jönköping
2019-04-28
Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea Jönköping dig som vill jobba som it-tekniker med fokus på it-infrastruktur. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i it-infrastruktur. 
 
"På Atea får jag jobba kreativt i team med fantastiskt härliga kollegor, som dessutom är it-branschens kanske vassaste experter. Atea fokuserar mycket på kompetensutveckling och jag lär mig verkligen något nytt varje dag." – Sofia Nagander, it-arkitekt på Atea. 
 
Din roll i laget 
Har du erfarenhet av it-infrastruktur och vill utvecklas och bredda dina kunskaper? Vill du ingå i ett team av konsulter där lagarbete är nyckelordet och vi ställer upp för varandra? Då är detta något för dig!   
 
Vi söker en person som kan arbeta med kunderna som rådgivande partner och ta ansvar för deras tekniska lösningar. Du får stor variation i kunderna du möter och ditt uppdrag blir att fungera som ett utökat stöd till dina kunders it-ansvariga, men även till deras användare.  
 
Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som it-tekniker är:  
• att vara rådgivare inom it-infrastruktur 
• att driva och vidareutveckla kundernas it-miljöer 
• att sköta den dagliga driften hos kunderna 
 
Vårt erbjudande till dig  
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.   
 
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.  
 
Som person känner du troligtvis igen dig på följande: 
Du är ansvarsfull, strukturerar ditt arbete självständigt och driver processer vidare. Du ser alltid till kundens bästa och vet hur du ska skapa en kundupplevelse i landslagsklass. Med din pedagogiska förmåga lyckas du förklara och kommunicera väl så att andra förstår. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  
 
För att lyckas i tjänsten som teknikkonsult bör du ha följande kompetens: 
• Arbetslivserfarenhet inom it-infrastruktur 
• Kunskaper inom Microsoft OS, AD och nätverk 
• Relationsskapande och ansvarstagande personlighet  
• Kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift 
• B-körkort 
 
Vill du bli en del av landslaget? 
Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Henrik Jarelv, konsultchef henrik.jarelv@atea.se via alternativt telefonnummer 036 - 34 82 90. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.  
 
Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.  
 
Varmt välkommen med din ansökan! 
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass. 
 
Jönköping
2019-04-28
Tillbaka till Karriär
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer