Produktansvarig Ateas eShop - CV-lös ansökan

Stockholm
2019-04-29
Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea i Kista dig som vill jobba som Produktansvarig Ateas eShop. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i it-infrastruktur. 
 
 
Din roll i laget 
Vi söker dig som vill arbeta som produktansvarig i vårt e-handelsteam. Teamet präglas av entreprenörsanda och säljdriv. I rollen som produktansvarig kommer du vara lönsamhetsansvarig för ett par produktkategorier. 
 
De huvudsakliga arbetsuppgifterna består i att   
 • Bygga/underhålla sortiment som attraherar våra olika målgrupper.  
 • Kontakt med våra leverantörer om nya produkter, kampanj-prisplanering.   
 • Marknadsföra de produktområden du ansvarar för på bästa sätt med hjälp av våra olika marknadsföringskanaler.  
 • Jobba tillsammans med motsvarande funktioner i de övriga länderna  
 
Till din hjälp har du ett av it-marknadens starkaste varumärken, ett team med kollegor som brinner för försäljning och en vältrimmad leveransorganisation.  
 
Vårt erbjudande till dig  
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.   
 
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.  
 
Som person känner du troligtvis igen dig på följande: 
 • Du har ett proaktivt förhållningssätt och söker lösningar i uppkomna problem där du fungerar konstruktivt både på egen hand och i grupp. 
 • Du är driven i ditt arbete och kan arbeta självständigt. 
 • Du har en positiv inställning till förändring och du vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll. 
 • Du är bra på att skapa relationer och ger ett förtroendeingivande och trovärdigt intryck. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 
För att lyckas som Produktansvarig behöver du:   
 • 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom e-handel  
 • En utåtriktad personlighet   
 • Gedigen kunskap om it-produkter och dess nytta för verksamheten  
 • Våga ta egna initiativ och vara självgående  
Meriterande egenskaper inkluderar:  
 • Erfarenhet av försäljning  
 • Nätverk / kontaktytor hos IT-tillverkare  
 
 
Vill du bli en del av landslaget? 
Ansökan sker CV-löst, du ansöker genom att svara på några korta frågor. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Peter Hadenius, Produkt-marknadschef e-handel, peter.hadenius@atea.se, 0736 00 96 96 . Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!  
 
Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.  
 
Varmt välkommen med din ansökan! 
 
­ 
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass. 
 
 
Stockholm
2019-04-29
Tillbaka till Karriär
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer