Intern Projektledare

Intern Projektledare

Stockholm
Sista ansökan 2019-04-05

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea Products Services dig som vill arbeta som Intern Projektledare. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi. 
 
"På Atea får jag jobba kreativt i team med fantastiskt härliga kollegor, som dessutom är it-branschens kanske vassaste experter. Atea fokuserar mycket på kompetensutveckling och jag lär mig verkligen något nytt varje dag." – Sofia, IT Arkitekt på Atea 
 
Din roll i laget 
Som Intern Projektledare driver och deltar du i interna verksamhetsprojekt. Rollen är en nyckelresurs för kvalitetshöjande utvecklingsprojekt inom Ateas kärnprocesser och driver mot både ökad kundnytta/kundnöjdhet och operationell effektivitet. 
 
Exempel på berörda projektområden är IT-stöd, digitalisering, processförbättring och förändringsledning. 
 
Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som Intern Projektledare är:  
  • Genomföra projekt av olika komplexitetsgrad mot fastställda mål 
  • Fortlöpande följa upp och dokumentera arbetet 
  • Utvärdera projekt efter avslut 
Vårt erbjudande till dig  
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.   
 
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.  
 
Som person känner du troligtvis igen dig på följande personliga kompetenser: 
Du är strukturerad, pedagogisk och brinner för problemlösning. Du arbetar bra med andra och har naturliga ledaregenskaper. 
 
För att lyckas i tjänsten som Intern Projektledare bör du ha följande kunskaper: 
  • 4-8 års erfarenhet som projektledare 

Vill du bli en del av landslaget? 

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Peter Brändström, Chef Kvalitet & Verksamhetsutveckling, via peter.brandstrom@atea.se alternativt telefonnummer 0709-197120. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.  
 
Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.  
 
Varmt välkommen med din ansökan! 
 
­ 
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass. 
 
Sök denna tjänst
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer