Systemspecialist

Systemspecialist

Stockholm
Sista ansökan 2019-04-05

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea Products Services dig som vill jobba som Systemspecialist med fokus på ERP. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi. 
 
"På Atea får jag jobba kreativt i team med fantastiskt härliga kollegor, som dessutom är it-branschens kanske vassaste experter. Atea fokuserar mycket på kompetensutveckling och jag lär mig verkligen något nytt varje dag." – Sofia, IT Arkitekt på Atea 
 
Din roll i laget 
Som Systemspecialist säkerställer du att verksamheten får rätt stöd av affärssystemet. Du är djupt involverad inom våra Supply Chain-processer och arbetar tätt tillsammans med våra processägare, systemansvariga och IT.  
 
Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som Systemspecialist är:  
  • Omvandla verksamhetsbehov till krav 
  • Arbeta fram systemlösningar tillsammans med utvecklare 
  • Testledning 
  • Medverka i projekt 
Vårt erbjudande till dig  
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.   
 
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.  
 
Som person känner du troligtvis igen dig på följande personliga kompetenser: 
Du gör faktabaserade analyser och bryter ner problem i sina beståndsdelar. Ser sammanhang och prioriterar rätt frågor i komplexa samband och flöden. Du är driven, ihärdig och gillar utmaningar. Du arbetar bra med andra, är lyhörd och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. 
 
För att lyckas i tjänsten som Systemspecialist bör du ha följande kunskaper
  • 2-4 års förvaltning och utveckling av ERP-system 
  • Erfarenhet från projektledning 
  • Erfarenhet från Supply Chain-flöden 
Vill du bli en del av landslaget? 
Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Peter Brändström, Chef Kvalitet & Verksamhetsutveckling, via peter.brandstrom@atea.se alternativt telefonnummer 0709-197120. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.  
 
Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.  
 
Varmt välkommen med din ansökan! 
 
­ 
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass. 
 
Sök denna tjänst
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer