Kundansvarig Säljare

Kundansvarig Säljare

Hudiksvall
Sista ansökan 2019-04-05

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea Gävleborg dig som vill jobba som Kundansvarig säljare i Hälsingland. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i it-infrastruktur. 
 
Din roll i laget 
Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Hudiksvall och arbeta med hela Hälsingland som arbetsyta. I denna roll kommer du att äga ansvaret för affärsrelationen med några av Ateas mest strategiska kunder på vår marknad, både inom offentlig och privat sektor. Du kommer att leda kundteam, driva försäljning och ansvara för den övergripande affärsrelationen. Du kommer verka som en ambassadör för hela Ateas erbjudande, med syfte att hjälpa kunden öka nyttan med it. I rollen ingår att skapa och underhålla långsiktiga relationer med olika nyckelpersoner hos kunden samt säkerställa kundnöjdhet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter: 
 • Leda, inspirera, motivera och följa upp Ateas kundteam och säkerställa en positiv utveckling av affärsrelationen. 
 • Förstå kundens affär och marknaden kunden agerar på 
 • Etablera och följa upp kundplaner 
 • Skapa och etablera långsiktiga relationer med nyckelpersoner hos kunden 
 • Skapa och etablera långsiktiga relationer med Ateas strategiska partners 
 • Föra ut information om Ateas erbjudande 
 • Säkerställa kundnöjdhet och att målen enligt kundplan uppnås  
Vårt erbjudande till dig  
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.   
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.  
 
Som person känner du troligtvis igen dig på följande: 
Du är affärsmässig, självständig, utåtriktad och har en förmåga att få med dig både kunden och den interna organisationen. Du har en passion för affärsmannaskap och förmåga att identifiera affärsmöjligheter genom att förstå kundernas behov. Att inge förtroende är viktigt likväl som att kunna hantera förhandlingar kring affärsmässiga villkor. Vidare besitter du förmåga att inspirera, både ditt kundteam och kunden. Förmåga att uttrycka sig professionellt och övertygande i både tal och skrift på såväl svenska som engelska är ett krav. 
 
Andra viktiga egenskaper är förmågan att skapa struktur för att kunna driva affärsmöjligheter från början till slut och samtidigt koordinera andras arbeten för att säkerställa ett högkvalitativt slutresultat. Du bör ha övergripande förståelse för verksamhet, finanser, produkter/tjänster, marknaden och de behov/utmaningar som kunden har. Vi ser gärna att du har minst 5 års total säljerfarenhet, gärna inom IT. 
 
För att lyckas i tjänsten som Kundansvarig säljare inom Datacenter bör du ha följande: 
 • Erfarenhet från försäljning, gärna inom inom IT-branschen. 
 • Affärsmässighet med teknisk förståelse samtidigt som du rör dig obehindrat på alla nivåer hos våra kunder.   
 • Tycker om att arbeta utifrån uppsatta budgetmål och har ett resultatinriktat synsätt med fokus på affärer.   
 • Ha lätt för att kommunicera i tal och skrift, både när det gäller svenska och engelska, samt att du har B-körkort.   
Vill du bli en del av landslaget? 
Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Cecilia Boström, Försäljningschef, via cecilia.bostrom@atea,.se alternativt telefonnummer 070-2687131. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.  
 
Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.  
 
Varmt välkommen med din ansökan! 

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.
Sök denna tjänst
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer