Account Manager – Sök enkelt utan CV

Account Manager – Sök enkelt utan CV

Växjö
Sista ansökan 2019-03-24

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Brinner du för försäljning och att skapa en hög kundnöjdhet? Är du intresserad av it-infrastruktur och digitalisering? Just nu söker vi på Atea Växjö dig som vill jobba som Account Manager inom B2B. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi. 
 
”På Atea får jag jobba fritt, kreativt och utvecklande med att utmana mina kunder och deras IT-miljö . Atea ligger i framkant inom digitalisering och det är inspirerande att jobba inom landslaget i informationsteknologi” – Magnus Stenbenke, Account Manger på Atea. 
 
Din roll i laget 
Säljgruppen i Växjö består av fem Account Managers som tillsammans jobbar för att skapa mervärde med hjälp av it hos våra kunders verksamheter. I rollen som Account Manager kommer du att arbeta med försäljning av Ateas produkter och tjänster inom Kronobergs län. En viktig del av rollen är att bygga goda relationer med dina kunder och samarbetspartners.  
 
För att kunna erbjuda kunderna de bästa lösningarna för just deras verksamhet är det essentiellt att skapa en förståelse av dina kunders verksamheter. Du kommer att kontinuerligt jobba med att utmana och utveckla kundens it-miljö för att skapa mervärde och verksamhetsnytta. Hos oss erbjuds du en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder.  
 
Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som Account Manager är:  
•Försäljning av Ateas produkter och tjänster 
•Skapa goda relationer med dina kunder och samarbetspartners 
•Utveckla, utmana och förädla kundernas it-miljöer 
 
Vårt erbjudande till dig  
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.   
 
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.  
 
Som person känner du troligtvis igen dig på följande: 
Du är bra på att skapa relationer och ger ett förtroendeingivande intryck. I yrkesmässiga sammanhang upplevs du som socialt aktiv och utåtriktad. Du planerar ditt arbete effektivt, är organiserad och prioriterar väl för att hålla deadlines. I ditt arbetssätt är du noggrann och fokuserad på att nå uppsatta mål. Du sätter även höga mål för dig själv och gillar utmaningar. Du har en god förståelse för affärsmässiga principer som du även kan omsätta i praktiken. Du känner dig trygg med att arbeta med och fokusera på kostnader, intäkter, vinst, marknad och avkastning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  
 
För att lyckas i tjänsten som Account Manager bör du ha följande kompetens: 
•Några års erfarenhet från säljande roller inom B2B 
•God vana av Microsoft applikationer som Windows 10 och Office365 
•Det är meriterande med erfarenhet inom it-branschen och att ha god kännedom om it-infrastruktur eller digitalisering. 
 
Vill du bli en del av landslaget? 
Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anders Swahn, försäljningschef, via anders.swahn@atea.se alternativt telefonnummer 0470 – 70 26 38. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.  
 
Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.  
 
Varmt välkommen med din ansökan! 

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass 
Sök denna tjänst
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer