Specialistsäljare för klientprodukter med tillhörande produktnära tjänster

Specialistsäljare för klientprodukter med tillhörande produktnära tjänster

Linköping, Norrköping
Sista ansökan 2019-03-24

Har du ett stort teknikintresse och brinner för effektiv klienthantering? Då är det här tjänsten för dig! Just nu söker vi på Atea Östergötland en driven medarbetare som vill jobba som specialistsäljare med fokus på vår återförsäljarroll och Ateas erbjudande inom arbetsplatsnära produkter och produktnära tjänster. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.
 
Din roll i laget 
I rollen som specialistsäljare kommer du att arbeta med Ateas erbjudande inom hantering av hårdvara och produktnära tjänster till Atea Östergötlands befintliga kunder. Du kommer att ansvara för affärsområdet och därmed aktiv utveckling av ett antal namngivna kunder. Arbetet innebär nära samarbete med kundansvariga säljare samt regionala specialistsäljare. En framgångsfaktor för rollen är att hålla sig uppdaterad inom marknadsutveckling och trender på Smartphone- och PC-marknaden samt att upprätthålla och skapa nya affärskontakter med Ateas leverantörer inom affärsområdet. Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och kunderna i Östergötland.  
 
Återförsäljarrollen 
Alla företag och organisationer har behov av effektiv livscykelhantering av sina produkter. Som proaktiv leverantör tar vi på Atea vårt ansvar genom att hjälpa kunderna med strategier och processer för sin livscykelhantering, samt att lyckas med genomförandet av desamma med hjälp av våra produkter och tjänster. Atea har idag den ledande positionen som återförsäljare av produkter och produktnära tjänster. Nu satsar Ateakoncernen ännu högre med ett nytt lager och konfigurationscenter i Växjö som kommer att vara ett toppmodernt logistikcenter. Till din hjälp har du även de initiativ som Atea driver i form av 100%-klubben och Atea Sustainability Focus som skapar fler viktiga perspektiv i kunddialogen.  
 
Vårt erbjudande till dig  
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.   
 
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.  
 
Som person känner du troligtvis igen dig på följande: 
Dina kollegor ser dig som en driven person då du är motiverad och effektfokuserad. Du sätter höga mål, söker aktivt utmaningar och utvecklingsmöjligheter. Din samarbetsförmåga är god genom att du är lyhörd och kommunikativ. Du tar ansvar för dina uppgifter, strukturerar ditt arbete självständigt och driver processer i mål. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  
 
För att lyckas i tjänsten som Regional specialistsäljare av produkter och produktnära tjänster bör du ha följande kompetens: 
  • Lång erfarenhet av komplex försäljning, meriterande om det är inom it. 
  • Brinnande teknikintresse 
  • Goda it-kunskaper 
  • God förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift 
Vill du bli en del av landslaget? 
Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Emina Kalkan, Försäljningschef, via emina.kalkan@atea.se alternativt telefonnummer 013 – 375315. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.  
 
Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Varmt välkommen med din ansökan! 
 
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.
Sök denna tjänst
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer