Systemkonsult Digital Workplace -Klientlösningar

Systemkonsult Digital Workplace -Klientlösningar

Göteborg
Sista ansökan 2019-03-22

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea Göteborg dig som vill jobba som Systemkonsult med fokus på klientlösningar. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i it-infrastruktur.  
 
 
Din roll i laget  
Vi vill växa och söker därför fler medlemmar till vårt team inom Digital Workplace. Som Systemkonsult kommer du arbeta både praktiskt och teoretiskt med strategiska och taktiska frågor. Du kommer att spendera merparten av din tid ute hos kund inom offentlig och privat verksamhet men även som stöd både internt och externt. Hos våra kunder kommer du att agera rådgivare. Du kommer att bli involverad i hela kedjan från säljstöd, analys, design och implementation, vilket även inkluderar överlämning, support och förvaltning. Hos oss erbjuds en utvecklande roll där vi utgår från dig och dina styrkor. Varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med kunder och kollegor. Arbetet ställer höga krav på servicemedvetenhet, samarbete och gott konsultmannaskap.  
 
Vårt erbjudande till dig  
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.  
 
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.  
 
 
Som person känner du troligtvis igen dig på följande personliga kompetenser:  
Du har ett proaktivt förhållningssätt och söker lösningar i uppkomna problem där du fungerar konstruktivt både på egen hand och i grupp. Du är driven i ditt arbete och ser alltid till kundens bästa, där återkoppling och dokumentation är en självklarhet. Du har en positiv inställning till förändring och du vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll. Du är bra på att skapa relationer och ger ett förtroendeingivande och trovärdigt intryck. Vi utgår ifrån och värdesätter dig och dina personliga egenskaper.  
 
Vi söker dig som har kompetens inom ett eller flera av medanstående områden  
 
• Microsoft SSCM  
• EMS/Intune  
• UEM-verktyg (ex. AirWatch, Mobile Iron, Jamf mfl.)  
• Applikationspaketering  
• Windows 10  
• Azure - Infrastruktur  
• Klientvirtualisering inom Citrix/VMware  
Aktuella certifieringar inom ovanstående områden är meriterande.  
 
Vill du bli en del av landslaget?  
Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Matilda Kindblad, Konsultchef, via matilda.kindblad@atea.se alternativt telefonnummer 031-748 20 93. Vi hanterar ansökningar och tillsättning av tjänster löpande.  
 
Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.  
 
Varmt välkommen med din ansökan!  
 
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.  
 
Sök denna tjänst
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer