Specialistsäljare IT-som-tjänst, Services Atea Malmö

Specialistsäljare IT-som-tjänst, Services Atea Malmö

Malmö
Sista ansökan 2019-03-31

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea Region Syd dig som vill jobba som Specialistsäljare med fokus på IT som tjänst. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i it-infrastruktur.
 
"På Atea får jag jobba kreativt i team med fantastiskt härliga kollegor, som dessutom är it-branschens kanske vassaste experter. Atea fokuserar mycket på kompetensutveckling och jag lär mig verkligen något nytt varje dag." – Sofia, IT Arkitekt på Atea
 
Din roll i laget 
Services Region Syd  är ett regionalt affärsområde med uppdraget ta ett helhetsansvar för regionens Avtalsförsäljning avseende IT-som-tjänst, med egen Specialistsälj-,Transitions-,Leverans- och Förvaltnings-kraft. 
Uppdragen i avtalen består av att producera tjänster och tjänstekomponenter inom InformationsTeknologi, bl.a. arbetsplatstjänster, Wlan/Lan och centrala driftstjänster. Våra kundavtal är ofta nationella så väl som nordiska. Till din hjälp har du ett av IT-marknadens starkaste varumärken, ett team med kollegor som brinner för tjänsteaffärer och en vältrimmad leveransorganisation 
 
Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder.  
 
Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som Specialistsäljare är:  
 • Bearbeta både befintliga och nya kunder 
 • Upprätta proaktiva kundplaner tillsammans med Account Manager och kundteam 
 • Anbudsansvarig för mindre och medelstora tjänsteaffärer 
Vårt erbjudande till dig  
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.   
 
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.  
 
Som person känner du troligtvis igen dig på följande: 
Du har ett proaktivt förhållningssätt och söker lösningar i uppkomna problem där du fungerar konstruktivt både på egen hand och i grupp. Du är driven i ditt arbete och ser alltid till kundens bästa, där återkoppling och dokumentation i alla riktningar är en självklarhet. Du har en positiv inställning till förändring och du vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll. Du är bra på att skapa relationer och ger ett förtroendeingivande och trovärdigt intryck. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  
 
För att lyckas som Specialistsäljare har du nytta av men behöver inte ha: 
 • 10 års erfarenhet inom IT branschen varav minst 5 år säljare av tjänstebaserade IT-leveranser.  
 • Erfarenhet av lösningar/försäljning av Public-cloud, Azure, Amazon 
 • Vana av att addera mervärde på tjänster ovan 
 • Mycket god erfarenhet kring affärsprocesser kopplat till tjänsteleveranser 
 • Deltagit i ett flertal större upphandlingar  
 • En utåtriktad personlighet  
 • Kunskap om IT och dess nytta för verksamheten 
 • Ett riktigt driv och vinnarinställning 
 
Vill du bli en del av landslaget? 
Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Pierre Wittlock, Regional Affärsområdeschef, via pierre.wittlock@atea.se. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.  
 
Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.  
Varmt välkommen med din ansökan! 
 
­ 
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass. 
  
Sök denna tjänst
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer