Konsult med focus på VMware

Konsult med focus på VMware

Stockholm
Sista ansökan 2019-03-31

Brinner du för datacenter och virtualisering? Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea Stockholm dig som vill jobba som konsult med fokus på VMware. Vi är ett team på 12 personer som är specialister inom området och då vi har hög efterfrågan söker vi flera nya kompetenta och engagerade kollegor. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i it.  
 
På Atea får jag chansen att arbeta med intressanta projekt och ständigt utveckla mina färdigheter. Arbetsmiljön är fantastisk eftersom jag får möjlighet att arbeta med ett team av it-proffs. Det är verkligen "The Place To Be" som vi säger och vi lever det varje dag! – Shahrouz Lahiji, Systemkonsult Datacenter  
  
Din roll i laget  
I rollen som konsult på Atea bli du en viktig del i vårt datacenterteam. Dina kollegor har spetskunskaper inom området, så som virtualisering (SDDC), automatisering, lagring, managering, operativsystem och moln (SaaS, PaaS.IaaS).  
Som konsult arbetar du mestadels ute hos våra kunder med design, arkitektur, införande och underhåll av mjukvarubaserade datacenter. Här får du möjlighet att driva förändringar samt hjälpa och stötta våra kunder inför de utmaningar som de nya möjligheterna skapar. Vi vill att du ska utvecklas tillsammans med oss och våra kunder.  
 
Vi söker främst konsulter med erfarenhet men vill gärna att även du som är i början av karriären, med relevant utbildning, skickar in en ansökan.  
 
Vårt erbjudande till dig  
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.  
 
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.  
 
Som person känner du troligtvis igen dig på följande:  
Du har brinnande intresse för ny teknik och du delar gärna med dig av din kunskap. Du är bra på att skapa relationer och ger ett förtroendeingivande intryck. Du gillar utmaningar och söker kreativa lösningar i uppkomna problem. Du är driven i ditt arbete och har en positiv inställning till förändring.  
 
För att lyckas i tjänsten tror vi att du ha erfarenhet inom något av följande:  
• Minst 2 år erfarenhet inom datacenter drift/systemförvaltning  
• Drift och förvaltning inom virtuella miljöer, gärna DevOps  
• Erfarenhet av att arbeta i Windows Server eller Linux Server-miljö  
• Kunskaper inom följande teknologier/leverantörer
o VMware  
o Redhat  
o Microsoft  
 
 Meriterande är kunskaper inom scripting och nätverk  
 
Vill du bli en del av landslaget?  
Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Moltas Lindell, Konsultchef, via moltas.lindell@atea.se alternativt telefonnummer +46 8 477 48 56 eller Helena Brunzell, rekryterare, via +46 8 633 68 02. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.  
 
Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.  
 
Varmt välkommen med din ansökan!  
 
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.  
 
Sök denna tjänst
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer