Projektledare

Projektledare

Jönköping
Sista ansökan 2019-03-10

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Vill du leda projekt inom it och hjälpa verksamheter framåt i deras digitaliseringsresa? Just nu söker vi på Atea Jönköping dig som vill jobba som projektledare. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i it-infrastruktur. 
 
"Att arbeta på Atea innebär för mig kreativ frihet och ansvar, känslan av att få göra det jag vill och brinner för med vår starka lagkänsla i ryggen." – Sandra Isaksson, projektledare på Atea Jönköping. 
 
Din roll i laget 
I rollen som projektledare kommer du att arbeta hos våra kunder med olika projekt inom it-infrastruktur, exempelvis utrullningsprojekt, migreringsprojekt och införandeprojekt. Du kommer även att bidra i Ateas utvecklingsarbete och delta i interna projekt. Det kan även finnas möjlighet att arbeta som teamledare eller delprojektledare hos våra kunder. Hos oss erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder.  
 
Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som projektledare är:  
  • Leda projekt hos våra kunder inom it-infrastruktur. 
  • Delta i interna projekt och utvecklingsarbete. 
Vårt erbjudande till dig  
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.   
 
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.  
 
Som person känner du troligtvis igen dig på följande: 
Vi söker dig som planerar ditt arbete effektivt, är organiserad och prioriterar väl för att hålla deadlines. I ditt arbetssätt är du noggrann och fokuserad på att nå uppsatta mål. Du sätter även höga mål för dig själv och gillar utmaningar. Naturligtvis är du intresserad av att utvecklas tillsammans med Atea i syfte att föra dig själv, våra kunder och företaget framåt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  
 
För att lyckas i tjänsten som projektledare bör du ha följande kompetens: 
  • Mer än fem års erfarenhet inom it.  
  • Minst två års erfarenhet av arbeta som projektledare. 
  • Behärska svenska och engelska i tal och skrift. 
  • B-körkort. 
 
Vill du bli en del av landslaget? 
Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Marie Richter, Konsultchef, via marie.richter@atea.se alternativt telefonnummer 070 -264 03 73. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.  
 
Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.  
 
Varmt välkommen med din ansökan! 
 
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass. 
Sök denna tjänst
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer