Product Manager – Nätverk/kommunikation

Product Manager – Nätverk/kommunikation

Hela landet
Sista ansökan 2019-02-28

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea Infrastructure Services dig som vill jobba som Product Manager inom området nätverk och kommunikation. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.  
 
Din roll i laget  
Var med och skapa hybrid it på riktigt! I rollen som Product Manager är du ytterst ansvarig för våra managerade tjänster inom nätverk/kommunikation. Du erbjuds en utvecklande roll där du arbetar tillsammans med hela Atea Sveriges sälj- och konsultorganisation och bidrar till att nå våra mål som ledande Service Provider på den svenska marknaden. Du lever efter Ateas värderingar och brinner för att skapa skillnad tillsammans med mer än 2 500 härliga kollegor varje dag.  
 
Våra managerade tjänster inom nätverk/kommunikation lever upp till högt ställda marknadskrav, du bidrar genom att äga roadmap och driva utveckling och marknadsaktiviteter, men även säkerställa att tjänsternas sälj- och marknadsmaterial samt tillhörande dokumentation håller högsta klass. Vidare är du ansvarig för områdets lönsamhet och du är ett viktigt säljstöd till vår säljorganisation. Tillsammans med säljorganisationen skapar, förankrar och exekverar du på försäljningsplaner. Du arbetar effektivt och självständigt samtidigt som du också guidar andra i en dynamisk och stundtals intensiv arbetsmiljö.  
 
Vårt erbjudande till dig   
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster. Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.   
 
Som person känner du troligtvis igen dig på följande personliga kompetenser:  
Du har ett högt kundfokus i allt du gör, du tar dig lätt an nya uppgifter och arbetar systematiskt. Du har tidigare arbetat som Product Manager, affärsutvecklare eller erbjudandespecialist. Du är ansvarstagande och drivs av att få saker gjorda. Du har ett coachande förhållningssätt till kollegor och kunder och du räds inte att utmana din omgivning i vardagen. Att hålla föredrag inför stora grupper är en självklarhet för dig och du trivs med att förmedla vårt budskap. På Atea Infrastructure Services är tempot högt och vi erbjuder en mycket dynamisk arbetsmiljö. Bara du själv sätter dina egna gränser. Resor ingår i tjänsten.  
 
För att lyckas som Product Manager bör du ha följande kunskaper:  
  • Relevant arbetslivserfarenhet som Product Manager, affärsutvecklare eller erbjudandespecialist  
  • Erfarenhet av lösningsförsäljning inom nätverk/kommunikation, gärna nätverkstjänster  
  • Välutvecklat affärsmannaskap och ett sinne för försäljning och marknad  
Det är meriterande om du har erfarenhet av outsourcingförsäljning eller har arbetat med försäljning av nätverksprodukter.  
 
Vill du bli en del av landslaget?  
Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jonathan Mörsell, Chef Managed Services, via jonathan.morsell@atea.se alternativt telefonnummer +46 243 24 89 61. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.   
 
Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.   
 
Varmt välkommen med din ansökan!  
 
 
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2500 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.  

Sök denna tjänst
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer