Säljare av tjänster och lösningar för den digitala arbetsplatsen

Säljare av tjänster och lösningar för den digitala arbetsplatsen

Malmö, Helsingborg eller Kristianstad
Sista ansökan 2019-02-20

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea Malmö dig som vill jobba som Säljare med fokus på tjänster och lösningar för den digitala arbetsplatsen. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.  
 
"På Atea får jag jobba kreativt i team med fantastiskt härliga kollegor, som dessutom är it-branschens kanske vassaste experter. Atea fokuserar mycket på kompetensutveckling och jag lär mig verkligen något nytt varje dag." – Sofia, IT Arkitekt på Atea 
 
Din roll i laget 
Som säljare av tjänster och lösningar för den digitala arbetsplatsen är att driva och utveckla försäljningen mot uppsatta mål, inom området, i region Syd. Du kommer tillhöra affärsområdet, Digital Workplace, som idag består av ett 40-tal medarbetare (säljare, lösningsarkitekter samt system- och seniorkonsulter). Med hjälp av våra produkter, tjänster och applikationer har vi som mål att förse våra kunders verksamheter med en smart, digital och modern IT-arbetsplats.  
 
Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder. 
 
Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som säljare:
Du kommer att arbeta tillsammans med kundansvariga säljare (AM/KAM) mot utpekade kunder. För att säkerställa den bästa lösningen för kunden kommer du också att arbeta tätt tillsammans våra strategiska partners inom området så som t ex Microsoft, Citrix, VMWare och Apple.  
Tjänsten omfattar även lösnings- och tjänsteförsäljning av t ex Atea 365, Microsoft 365, managering, applikationshantering, automatisering, och självbetjäning. I arbetsuppgifterna ingår också att bearbeta nya och befintliga privata och publika kunder, skriva offerter och avtal samt att svara på upphandlingar.  
Du kommer även medverka vid marknadsaktiviteter, samt sköta förhandlingar och avslut med kund. 
 
Vårt erbjudande till dig:
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.   
 
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.  
 
Som person känner du troligtvis igen dig på följande: 
Du har ett proaktivt förhållningssätt och söker lösningar i uppkomna problem där du fungerar konstruktivt både på egen hand och i grupp. Du är driven i ditt arbete och ser alltid till kundens bästa, där återkoppling och dokumentation i alla riktningar är en självklarhet. Du har en positiv inställning till förändring och du vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll. Du är bra på att skapa relationer och ger ett förtroendeingivande och trovärdigt intryck. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  
 
För att lyckas i tjänsten som Säljare av tjänster och lösningar för den digitala arbetsplatsen bör du ha följande kompetens: 
  • Erfarenhet av tjänst, konsult och projektförsäljning inom IT-branschen och ha stort intresse av utvecklingen inom den digitala arbetsplatsen 
  • Förmåga att anpassa dig då du kommer att jobba med olika grupperingar och kundteam 
  • Vara självgående och van vid att arbeta resultatinriktat utifrån uppsatta mål 
  • Ha lätt för att kommunicera och entusiasmera i tal och skrift, både på svenska och engelska 
 
Vill du bli en del av landslaget? 
Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Regional Affärsområdeschef, Sophie Schmidt Rosenkvist, sophie.schmidt-rosenkvist@atea.se . Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, 2019-02-20 
 
Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.  
 
Varmt välkommen med din ansökan! 
 
­ 
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2500 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass. 
 

Sök denna tjänst
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer