Erbjudandeansvarig produktnära tjänster

Erbjudandeansvarig produktnära tjänster

Stockholm, Göteborg, Malmö, Växjö
Sista ansökan 2019-03-10

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea Product Services dig som vill jobba som erbjudandeansvarig för våra produktnära tjänster. Marknaden och våra kunder efterfrågar nya installations- och aktiveringstjänster för att minimera sin egen handpåläggning, och nyttjandet och fokuset kring Ateas återtagstjänster har aldrig varit större. Parallellt med detta bygger vi ett nytt toppmodernt logistik- och konfigurationscenter som en viktig del av den fortsatta satsningen inom Ateas produkt- och tjänsteerbjudande. Antalet befintliga och uppkopplade it-enheter ökar ständigt, och de behöver hanteras genom hela livscykeln.  
 
Din roll i laget 
Rollen ska underlätta för vår säljorganisation att erbjuda marknaden våra tjänster, samt ansvara för den löpande förvaltningen och utvecklingen av erbjudandets tjänsteinnehåll och paketering. Uppdraget är att skapa, äga och utveckla rätt erbjudanden för att öka Ateas mervärde som leverantör, och på så sätt aktivt bidra till att öka Ateas försäljning av produkt- och produktnäratjänster. 
 
Din vardag består av framåtspanande affärs- och erbjudandeutveckling för att möta morgondagens krav på tjänster, likväl som arbete och planer för att optimera flöden, processer och strukturer för befintliga tjänster. Det innebär dagliga dialoger med våra logistikcentra, kundansvariga säljare och vårt kvalitetsteam. Förmågan att bygga ett brett kontaktnät är viktig och att vara driftig samt ansvarstagande är en självklarhet.  
 
Vi vill mer och håller ett högt tempo, i detta behöver du vara ihärdig, driven, självgående och sporras av att ha en varierande vardag med stora och små utmaningar där du utmanas i att vara flexibel och kreativ. 
 
Läs mer om våra produktnära tjänster för anpassning och återtag 
 
Vårt erbjudande till dig  
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.  
 
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.  
 
Som person känner du troligtvis igen dig på följande personliga kompetenser: 
Viktigast är att du brinner för rollen, och att du vill göra skillnad genom ditt engagemang och 
din vilja att utmana dig själv och din omgivning för att nå våra högt satta målsättningar.  
 
För att lyckas i tjänsten bör du ha följande kunskaper: 
  • Förståelse för och kunskap kring produktnära tjänster 
  • Erfarenhet av projektledning och viss erbjudande-/tjänsteutveckling  
  • Ett starkt eget driv samt ett målstyrt arbetssätt  
Vill du bli en del av landslaget? 
Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Joel Lindquist, Chef Erbjudande Atea Product Services, via joel.lindquist@atea.se alternativt telefonnummer 046-16 34 34. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.  
 
Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.  
 
Varmt välkommen med din ansökan! 
 
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.
Sök denna tjänst
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer