Systemkonsult Kommunikation & Säkerhet

Systemkonsult Kommunikation & Säkerhet

Luleå, Piteå
Sista ansökan 2019-02-28

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea Norrbotten/Luleå och Piteå dig som vill jobba som Systemkonsult med fokus på nätverk.  
Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i it-infrastruktur. 
 
"På Atea får jag jobba kreativt i team med fantastiskt härliga kollegor, som dessutom är it-branschens kanske vassaste experter. Atea fokuserar mycket på kompetensutveckling och jag lär mig verkligen något nytt varje dag." – Sofia Nagander, IT Arkitekt på Atea 
 
Din roll i laget 
I rollen som Systemkonsult på Atea har du en viktig roll i att hjälpa våra kunder i deras it-miljö med installation, konfiguration, administration och felsökning av nätverk. Då antalet kunder bara växer och växer kommer dina uppdrag variera både tekniskt samt att du får möjlighet att möta olika miljöer och kulturer. 
 
Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder.  
 
Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som Systemkonsult är:  
  • Att stötta våra kunder i Norrbotten inom ditt specialistområde. 
  • Tillsammans med våra kundteam och kompetensteam vidareutveckla våra kunder 
  • Fortsätta bygga ”Atea Sveriges bästa arbetsplats” 
Vårt erbjudande till dig  
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.  
 
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.  
 
Som person känner du troligtvis igen dig på följande personliga kompetenser: 
Du har ett proaktivt förhållningssätt och söker lösningar i uppkomna problem där du fungerar konstruktivt både på egen hand och i grupp. Du är driven i ditt arbete och ser alltid till kundens bästa, där återkoppling och dokumentation i alla riktningar är en självklarhet. Du har en positiv inställning till förändring och du vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll. Du är bra på att skapa relationer och ger ett förtroendeingivande och trovärdigt intryck. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  
 
För att lyckas i tjänsten bör du ha följande kompetenser: 
  • Du har några års erfarenhet inom nätverk och kommunikation med fokus på routing, switching och säkerhet. 
  • Du har erfarenhet av att bygga och underhålla lösningar baserade från någon/några av tillverkarna Cisco, Fortinet och HPE/Aruba gärna i kombination med certifieringar.  
  • Behärskar Svenska och Engelska samt har B-körkort. 
Vill du bli en del av landslaget? 
Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Niklas Elfstrand, Konsultchef, via niklas.elfstrand@atea.se alternativt telefonnummer 0920-362 75. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.  
 
Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. 
 
Varmt välkommen med din ansökan! 
 
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass. 
Sök denna tjänst
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer