Infrastrukturspecialist med fokus på SCCM

Stockholm
2019-05-31
Är du en lagspelare som vill ta steget upp till landslaget? Just nu söker vi på Atea Stockholm flera konsulter inom IT-infrastruktur med fokus på klient och SCCM. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i it. 
 
"På Atea får jag jobba kreativt i team med fantastiskt härliga kollegor, som dessutom är it-branschens kanske vassaste experter. Atea fokuserar mycket på kompetensutveckling och jag lär mig verkligen något nytt varje dag." – Sofia Nagander, IT Arkitekt på Atea 
 
Din roll i laget 
Vi söker nu ytterligare flera konsulter med specialistkompetens inom SCCM som är van att arbeta självständigt och kundnära. Du kommer att arbeta med klient och serverhantering med SCCM som verktyg men även arbeta med migrering och utrullning av större klientprojekt baserat på Windows 10. Du kommer att ingå i vårt framgångsrika konsultteam som arbetar i Stockholmsområdet.  
 
Hos oss får du arbeta praktiskt och teoretiskt med både strategiska och taktiska frågor. Som en del i din utveckling kommer du att bli involverad i hela kedjan från införsäljning, analys, design, utveckling, implementation till support och förvaltning.  
 
Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder.  
 
Vårt erbjudande till dig  
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.   
 
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.  
 
Som person känner du troligtvis igen dig på följande: 
Du tycker om att skapa relationer och ger ett förtroendeingivandeintryck. Som person har du ett öppet sinne, är positiv till förändring och vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll.    
Du är van att arbeta självständigt och kundnära samtidigt som du ingår i ett framgångsrikt team med erfarna specialister till ditt stöd.   
Du ser alltid till kundens bästa, där återkoppling och dokumentation i alla riktningar är en självklarhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  
 
För att lyckas som it-konsult inom klient och SCCM behöver du:    
  • Erfarenhet och djup kompetens inom klient och serverhantering.    
  • Kompetens inom Microsoft System Center Configuration Manager (SCCM).    
  • Trivas med att arbeta kundnära och vara flexibel.    
  • Erfarenhet från migrering och utrullning av större klientprojekt.    
  • Kommunicera obehindrat på svenska och engelska

Meriterande kan vara:    

  • Kunskaper inom Powershell och Intune eller andra MDM verktyg.    
  • Erfarenheter eller intresse av Microsoft Azure AD och Office365.    

Vill du bli en del av landslaget? 

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att att kontakta rekryterare Helena Brunzell på 08-633 68 02 eller Peter Johansson, Konsultchef, via peter.a.johansson@atea.se alternativt 08-477 49 79. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.  
 
Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.  
 
Varmt välkommen med din ansökan! 
­ 
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass. 
Stockholm
2019-05-31
Tillbaka till Karriär
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer