Ambassadörer Luleå

Ambassadörer Luleå

Luleå
Sista ansökan 2019-02-28

Din roll i laget  
Nu söker vi dig som vill vara Ateas förlängda arm ute på ditt Universitet. Vi vill att du som vår ambassadör genomför löpande employer branding aktiviteter under året tillsammans med din kontaktperson på Atea. Du kommer under din Ambassadörstid att skapa goda kontakter inom Atea vilket öppnar dörrar för framtida ex-jobb och förhoppningsvis blir du efter studierna en medarbetare på Atea. För sistaårsstudenter kommer du att även ingå i rekryteringsprocessen till vårt traineeprogram.  
 
Som Ambassadör kommer du känna att du är en del av oss och kommer att delta på våra landslagsläger, introduktionsdagar och andra lokala aktiviteter. Du kommer också under ambassadörstiden få tillgång till dator för att kunna utföra ditt uppdrag.
 
För att lyckas som Ambassadör behöver du:  
  • Intresse och erfarenhet av studentengagemang såsom kår och sektioner
  • Vara intresserad och verksam på sociala medier  
  • Ha ett brett kontaktnät inom studentvärlden   
Vårt erbjudande till dig  
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på våra medarbetares utveckling. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av IT-infrastruktur och tillhörande tjänster.  
 
Ansökan
Skicka in din ansökan redan idag via ansök nu knappen! Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är 28 Februari 2018. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Platschef Michael Strömbäck, michael.stromback@atea.se eller Koordinator Marlene Fjellström, marlene.fjellstrom@atea.se
 
Välkommen till Atea!  
 
Atea finns i sju länder i Norden och Baltikum, har ca 6 900 medarbetare, marknadsledare i Norden och Baltikum och är den näst största it-infrastrukturleverantören i Europa. Koncernen hade en omsättning på drygt 31,2 miljarder norska kronor 2016 och är noterad på Oslo Börs.
Sök denna tjänst
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer