Ambassadörer KTH

Ambassadörer KTH

Stockholm
Sista ansökan 2019-04-30

Din roll i laget  
Nu söker vi dig som vill vara Ateas förlängda arm ute på ditt Universitet. Vi vill att du som vår ambassadör genomför löpande employer branding aktiviteter under året tillsammans med din kontaktperson på Atea. Du kommer under din Ambassadörstid att skapa goda kontakter inom Atea vilket öppnar dörrar för framtida ex-jobb och förhoppningsvis blir du efter studierna en medarbetare på Atea. För sistaårsstudenter kommer du att även ingå i rekryteringsprocessen till vårt traineeprogram.  
 
Som Ambassadör kommer du känna att du är en del av oss och kommer att delta på våra landslagsläger, introduktionsdagar och andra lokala aktiviteter.
 
För att lyckas som Ambassadör behöver du:  
• Intresse och erfarenhet av studentengagemang såsom kår och sektioner
• Vara intresserad och verksam på sociala medier  
• Ha ett brett kontaktnät inom studentvärlden  
 
Vårt erbjudande till dig  
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på våra medarbetares utveckling. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av IT-infrastruktur och tillhörande tjänster.  
 
Ansökan
Skicka in din ansökan redan idag via ansök nu knappen! Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är 30 april 2019. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Helena Brunzell via mejl helena.brunzell@atea.se eller telefon 073-862 25 11 eller Rebecka Sandqvist på mejl rebecka.sandqvist@atea.se eller telefon 073-862 25 10.
 
Varmt välkommen med din ansökan!   
 
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass  
 
Sök denna tjänst
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer