VMware konsult

VMware konsult

Uppsala
Sista ansökan 2019-03-17

Är du en lagspelare som vill ta steget upp till landslaget? Just nu söker vi på Atea Uppsala dig som vill jobba som konsult med fokus på VMware. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i it-infrastruktur.  
 
"På Atea får jag jobba kreativt i team med fantastiskt härliga kollegor, som dessutom är it-branschens kanske vassaste experter. Atea fokuserar mycket på kompetensutveckling och jag lär mig verkligen något nytt varje dag." – Sofia Nagander, IT Arkitekt på Atea  
 
Din roll i laget  
I rollen som VMware konsult på Atea ansvarar du för att hjälpa kunder i deras it-miljö med installation, konfiguration, administration och felsökning. Då antalet kunder bara växer och växer kommer dina uppdrag variera både teknisk samt att du får möjlighet att möta olika miljöer och kulturer.  
 
Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder.  
 
Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som VMware konsult är:  
• Att stötta våra kunder i Uppsala med omnejd  
• Tillsammans med våra kundteam vidareutveckla våra kunder  
• Fortsätta bygga en rolig arbetsplats på Ateas Uppsalakontor  
 
Vårt erbjudande till dig  
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.  
 
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.  
 
Som person känner du troligtvis igen dig på följande:  
Du är bra på att skapa relationer och ger ett förtroendeingivande och trovärdigt intryck. Du är driven i ditt arbete och tar egna initiativ samt ger förslag på förbättringar. Du har alltid kunden i fokus, där återkoppling är en självklarhet. Du har en positiv inställning till förändring och du vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  
 
För att lyckas i tjänsten som VMware konsult bör du ha följande kompetens:  
• Minst 5-årig erfarenhet av VMware vSphere  
• Erfarenhet inom server- och lagringshårdvara från någon av HP, Dell, EMC, Cisco, IBM och/eller Netapp  
• Erfarenhet av backup och återläsning för att kunna stötta våra kunder med kontinuitetsplanering.  
 
Meriterande är om du har erfarenhet av:  
• Att arbete som konsult  
• VMware vRealize  
• VMware Horizon  
 
Meriterande är också om du är certifierad inom VMware  
 
Vill du bli en del av landslaget?  
Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Helena Brunzell på 08-633 68 02 eller Jonas Eriksson, Konsultchef, via jonas.eriksson@atea.se alternativt telefonnummer 018-65 38 20. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.  
 
Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.  
 
Varmt välkommen med din ansökan!  
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass  
 
Sök denna tjänst
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer