Konsult inom SQL och BI

Konsult inom SQL och BI

Karlstad
Sista ansökan 2019-02-17

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea Karlstad dig som vill jobba som konsult med fokus på SQL. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i it-infrastruktur. 
 
"På Atea får jag jobba kreativt i team med fantastiskt härliga kollegor, som dessutom är it-branschens kanske vassaste experter. Atea fokuserar mycket på kompetensutveckling och jag lär mig verkligen något nytt varje dag." – Sofia Nagander, it-arkitekt på Atea. 
 
Din roll i laget 
I rollen som konsult inom SQL och Business Intelligence (BI) kommer du att jobba ute hos våra kunder inom ditt kompetensområde. Många av våra kunders verksamhetsprocesser skulle kunna optimeras genom att nyttja företagets data smartare. Din roll blir att hjälpa våra kunder med att upprätthålla effektiva databasmiljöer och att minska glappet mellan it och verksamhet genom att koppla samman, analysera och visualisera data på ett sätt som gör den tillgänglig för alla som behöver den. Hos oss erbjuds du en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder.
 
Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som konsult inom SQL och BI är:  
• Hjälpa våra kunder med implementering, rådgivning, felsökning och driftsupport av databasmiljöer.
• Hjälpa våra kunder med insamling av data, normalisering av data och presentation eller tillgängliggörande av data.
• Konsultation och rådgivning kring BI lösningar.
 
Vårt erbjudande till dig  
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.   
 
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.  
 
Som person känner du troligtvis igen dig på följande: 
Du är driven och brinner för både SQL och BI. Du har ett strukturerat arbetssätt och kan med enkelhet föra dokumentation. Du är ansvarsfull och serviceinriktad vilket märks genom att du alltid är mån om att leverera ett gott resultat till kund. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  
 
För att lyckas i tjänsten som konsult inom SQL och BI är bör du ha följande kompetens: 
• Minst 2 års erfarenhet av SQL databaser med tillhörande komponenter. 
• Kunskap om Microsoft Windows Server 2012/2016. 
• Kunskap inom Microsoft SQL, Power BI, Azure dataplattform, nätverk och virtualisering är meriterande. 
• Behärska svenska och engelska. 
• Inneha B-körkort, och tillgång till egen bil.
 
Vill du bli en del av landslaget? 
Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Peter Aronsson, Konsultchef, via peter.aronsson@atea.se alternativt telefonnummer 054 – 29 39 97 . Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.  
 
Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.  
 
Varmt välkommen med din ansökan! 
 
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass. 
Sök denna tjänst
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer