Upphandlingsstrateg Software

Upphandlingsstrateg Software

Stockholm
Sista ansökan 2019-02-01

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea Software/Kista dig som vill jobba som Upphandlingsstrateg med fokus på att proaktivt skapa bäst förutsättningar före, under och efter upphandling. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i it-infrastruktur. 
 
"På Atea får jag jobba kreativt i team med fantastiskt härliga kollegor, som dessutom är it-branschens kanske vassaste experter. Atea fokuserar mycket på kompetensutveckling och jag lär mig verkligen något nytt varje dag." – Sofia Nagander, IT Arkitekt på Atea 
 
Din roll i laget 
I rollen som Upphandlingsstrateg på Atea är du Kittet mellan försäljning – erbjudande – ramavtal / avtal och är drivande i att skapa och underhålla underlag för ”vinnande koncept” i upphandlingar. Du ansvarar för processen för tillägg av Underleverantörer, förhandling om affärsmässiga villkor med underleverantörer samt interna processer för försäljning på dessa avtal. Vidare att sammanhålla utbildning knutet till ramavtal och LOU samt att säkerställa rätt nivå och rätt kvalitet i Ateas anbud. 
 
Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder för att tillvarata tidigare erfarenhet och goda exempel, före, under och efter anbud. 
 
Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som Upphandlingsstrateg är:  
  • Upphandlingsstrategisk rådgivning 
  • Stöd i anbudsteam 
  • Analys av vunna och förlorade anbud  
  • Rapportering av försäljning på ramavtal 
Vårt erbjudande till dig  
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.   
 
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.  
 
Som person känner du troligtvis igen dig på följande: 
Du har ett proaktivt förhållningssätt och söker lösningar i uppkomna problem där du fungerar konstruktivt både på egen hand och i grupp. Du är driven i ditt arbete och ser alltid till kundens bästa, där återkoppling och dokumentation i alla riktningar är en självklarhet. Du har en positiv inställning till förändring och du vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll. Du är bra på att skapa relationer och ger ett förtroendeingivande och trovärdigt intryck. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  
 
För att lyckas i tjänsten som Upphandlingsstrateg bör du ha följande kompetens: 
  • Kunskap om LoU 
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska 
  • Noggrannhet, öga för detaljer och analytisk förmåga 
  • Pedagogisk, kunna förmedla kunskap på ett lättfattligt sätt 
Vill du bli en del av landslaget? 
Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Annelie Färnevik, Business Development Manager, via annelie.farnevik@atea.se alternativt telefonnummer 0733-671089. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.  
 
Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.  
 
Varmt välkommen med din ansökan! 
 
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass. 
Sök denna tjänst
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer