Teamledare FastTrack Center

Teamledare FastTrack Center

Stockholm
Sista ansökan 2019-01-18

Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur  
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att vara med att bygga ett bättre Sverige med hjälp av it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Så för oss är det viktigt att du liksom vi lever dessa värderingar.  
 
Din roll i laget  
I vårt FastTrack Center arbetar vi tillsammans med våra kunder i deras cloudresa baserat på Microsoft 365 (Office365, EMS och Windows10). Vi är idag ett antal Fasttrack Managers som jobbar metodiskt för att stödja och hjälpa våra kunder via antingen Skype eller Teams, vi arbetar remote med våra kunder. Vi söker nu en driven och engagerad teamledare som kan inspirera individer och team på ett utvecklande sätt. Rollen som teamledare är utmanande och kräver att du kan hålla ihop teamet i ett gott samarbete mot gemensamma mål. Du behöver agera operativt och ha en bred översyn av hur avtal/system/kontaktnät och eskalationsvägar fungerar för att kunna leda teamet framåt i det dagliga arbetet.  
 
Meriterade kompetenser och erfarenheter  
 • Tidigare ledarerfarenhet i någon form  
 • Uppskatta att arbeta mot tydliga resultatmål  
 • Bra förståelse för statistik och vana att arbeta med uppföljning av siffror  
 • Tycka om att jobba med andra människor och ha en bra förståelse för hur olika individer motiveras att prestera samtidigt som de trivs och har roligt på arbetet    
Personliga egenskaper  
 • Det är viktigt att du har ett coachande förhållningssätt och har ett stort engagemang  
 • Rollen kräver ett stort driv  
 • För att lyckas i rollen behöver du vara kommunikativ och tydlig  
 • Det är en fördel om du har ”Skinn på näsan”  
 • Vilja att leva och andas Ateas värderingar ”Vi sätter laget före jaget”, ”Vi brinner för det vi gör” och ”Vi tar personligt ansvar”  
 • Förmåga att se personalens individuella kapacitet och förmågor  
 • Att stödja, uppmärksamma och berömma teamet i deras utveckling är en förutsättning i rollen   
Vårt erbjudande till dig  
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på våra medarbetares utveckling. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.  
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur som bygger ett bättre Sverige med it. Vill du också vara en del av landslaget?  
 
Ansök och bli en av oss  
Skicka in din ansökan redan idag via "ansök nu"-knappen! Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum 18 januari. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Försäljningschef Anne Klöväng; anne.klovang@atea.se.  
 
Välkommen till Atea!   
 
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.
Sök denna tjänst
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer