Specialistsäljare Säkerhet

Specialistsäljare Säkerhet

Göteborg
Sista ansökan 2019-02-01

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea nationella satsningsområde Säkerhet dig som vill jobba som Specialistsäljare med fokus på Säkerhet med placering i Göteborg. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i it-infrastruktur. 
 
"På Atea får jag jobba kreativt i team med fantastiskt härliga kollegor, som dessutom är it-branschens kanske vassaste experter. Atea fokuserar mycket på kompetensutveckling och jag lär mig verkligen något nytt varje dag." – Sofia Nagander, IT Arkitekt på Atea 
 
Din roll i laget 
I rollen som Specialistsäljare på Atea Säkerhet ansvarar du för försäljningen av Ateas portfölj med produkter, tjänster och lösningar inom IT säkerhet.  Att sätta kundens behov i centrum är en självklarhet för dig och du vet vad som krävs för att etablera långsiktiga affärsrelationer. Du hjälper kunderna att möta dagens säkerhetsutmaningar med smarta hjälpmedel som nulägesanalyser och övervakning, inte bara med hårdvara och licenser.  
 
"Atea gör Sverige säkert, igen" 
 
Atea Säkerhet är ett nationellt satsningsområde som samlar Ateas säkerhetskompetens i en virtuell organisation och bygger Ateas säkerhetserbjudande. Vårt mål är att öka våra kunders mognadsgrad inom säkerhet, och det gör vi bl.a. genom att erbjuda paketerade konsultuppdrag och tjänster inom säkerhet. Vår strategi runt it- och informationssäkerhet kan sammanfattas med en mening: Säkerhet är inte något du har, det är något du gör!  
 
Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som Specialistsäljare Säkerhet är:  
  • Guida våra kunder inom säkerhet och bli deras rådgivare  
  • Sälja Ateas Säkerhetserbjudande   
  • Utveckla befintliga och bearbeta nya kunder, med tydligt uppsatta försäljningsmål och nyckeltal   
  • Samarbeta med kollegor i kundteam, tillverkare och andra partners.    
Vårt erbjudande till dig  
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.   
 
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.  
 
Som person känner du troligtvis igen dig på följande: 
Du har ett proaktivt förhållningssätt och söker lösningar i uppkomna problem där du fungerar konstruktivt både på egen hand och i grupp. Du är driven i ditt arbete och ser alltid till kundens bästa, där återkoppling och dokumentation i alla riktningar är en självklarhet. Du har en positiv inställning till förändring och du vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll. Du är bra på att skapa relationer och ger ett förtroendeingivande och trovärdigt intryck. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  
 
För att lyckas i tjänsten som Specialistsäljare Säkerhet bör du ha följande kompetens: 
  • Vilja och förmåga att förstå kunders verksamheter och utmaningar, och låta dessa vara drivande i säljarbetet.   
  • Intresse och erfarenhet gällande IT säkerhet och teknologi 
  • Några års erfarenhet av konsult och tjänstebaserad försäljning gärna mot IT säkerhet/Informationssäkerhet och Produktförsäljning 
  • Förmågan att föra affärsmässiga resonemang med kunder i olika storlek och segment samt trivas i att ha en stark rådgivande roll.
Vill du bli en del av landslaget? 
Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Piuva, Försäljningschef Säkerhet, via maria.piuva@atea.se alternativt telefonnummer 073-8622 577. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.  
 
Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.  
 
Varmt välkommen med din ansökan! 
­ 
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass. 
Sök denna tjänst
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer