Specialistsäljare Datacenter/Kommunikation

Specialistsäljare Datacenter/Kommunikation

Göteborg
Sista ansökan 2019-01-31

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea Göteborg dig som vill jobba som specialistsäljare med fokus på datacenter/kommunikation. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i it-infrastruktur.  
 
"På Atea får jag jobba kreativt i team med fantastiskt härliga kollegor, som dessutom är it-branschens kanske vassaste experter. Atea fokuserar mycket på kompetensutveckling och jag lär mig verkligen något nytt varje dag." – Sofia Nagander, IT Arkitekt på Atea  
 
Din roll i laget  
Din roll i laget är att driva och utveckla vår affär runt Datacenter och Kommunikation på Atea i Region Väst. Som specialistsäljare på Atea arbetar du fokuserat med ditt specialistområde tillsammans med våra kundansvariga säljare, lösningsarkitekter och vår konsultorganisation.  
 
Tjänsten omfattar försäljning av it-som-tjänst samt lösningar inom server, storage, molntjänster, kommunikation och säkerhet samt närliggande tjänster. Du arbetar proaktivt för att skapa mervärde för kund och säkerställer den bästa tekniska lösningen genom regelbunden kontakt med våra leverantörer och samarbetspartners.  
 
I arbetsuppgifterna ingår bl.a. att bearbeta nya och befintliga kunder, ta fram offerter och avtal samt upphandlingsarbete. Du kommer även medverka vid marknadsaktiviteter, upprätta kundplaner och vara vårt företags ansikte utåt samt sköta förhandlingar och avslut med kund.  
 
Vårt erbjudande till dig  
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.  
 
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.  
 
 
Som person känner du troligtvis igen dig på följande:  
Du har ett intresse och en kompetens kring datacenter och kommunikation.  
Du har ett proaktivt förhållningssätt och söker lösningar i uppkomna problem där du fungerar konstruktivt både på egen hand och i grupp. Du är driven i ditt arbete och ser alltid till kundens bästa, där återkoppling och dokumentation i alla riktningar är en självklarhet. Du har en positiv inställning till förändring och du vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll. Du är bra på att skapa relationer och ger ett förtroendeingivande och trovärdigt intryck. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  
 
För att lyckas i tjänsten som specialistsäljare bör du ha följande kompetens:  
• Erfarenhet från försäljning i IT-branschen med en förståelse för datacenter och/eller kommunikation.  
• Affärsmässighet med teknisk förståelse samtidigt som du rör dig obehindrat på alla nivåer hos våra kunder.  
• Arbeta utifrån uppsatta budgetmål och ha ett resultatinriktat synsätt med fokus på affärer.  
• Ha lätt för att kommunicera i tal och skrift, både när det gäller svenska och engelska, samt att du har B-körkort.  
 
Vill du bli en del av landslaget?  
Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Markus Nyström, Försäljningschef, via markus.nystrom@atea.se.  
Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.  
 
Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.  
 
Varmt välkommen med din ansökan!  
 
¬  
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.  
 
Sök denna tjänst
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer