Produktivitetskonsult kring förändringsledning

Produktivitetskonsult kring förändringsledning

Stockholm
Sista ansökan 2019-02-03

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea Stockholm dig som vill jobba som produktivitetskonsult med fokus på förändringsledning. I rollen som produktivitetskonsult på Atea kommer du att bli en del av ett virtuellt team med produktivitetskonsulter runt om i Sverige. Teamets styrka ligger i dess olikheter, där våra erfarenheter bidrar med nya perspektiv. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i it.  
 
Jag längtar att få gå till jobbet varje dag. Den energi jag får från mina kollegor och de möten jag har med våra kunder är fantastisk. Känslan i kroppen att få bidra och göra skillnad för våra kunder är den bästa när jag går hem för dagen – Per Jonsson, Produktivitetskonsult på Atea  
 
Din roll i laget  
I rollen som produktivitetskonsult hos Atea arbetar du strategiskt och operativt tillsammans med våra kunder, genom att stötta dem i den förändring som digitaliseringen innebär. Du är nyckelperson i att hjälpa våra kunder genomföra sin IT-omställning på sådant sätt att de blir mer konkurrenskraftiga och framgångsrika i sin affär. I rollen som produktivitetskonsult kommer du bland annat att genomföra kartläggning, profilering och workshop i syfte att förstå kundens nuvarande arbets-metodik, tillgängliga verktyg och behov. Tillsammans med våra säljare kommer du även presentera förslag och lösningar till våra kunder. Som produktivitetskonsult bygger du Sverige med IT.  
 
Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som produktivitetskonsult är:  
• Ta fram behovs- och situationsbaserat koncept i syfte att höja kundens produktivitet kopplat till en eller flera IT-investeringar  
• Leda workshops och hålla inspirationspass med fokus på teknikens funktion och nytta
• Ansvara för att användare anammar den nya tekniken samt följa upp förändringsarbete och föreslå fortsatta aktiviteter  
 
Vårt erbjudande till dig  
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.  
 
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.  
 
Som person känner du troligtvis igen dig på följande:  
Du har en god förmåga att inspirera, kommunicera och interagera med människor. Du trivs att själv styra och driva mot uppsatta mål. Du gillar att hålla presentationer och/eller workshops med små och större grupper. Du har en pedagogisk ådra och ger ett förtroendeingivande och trovärdigt intryck samt har en energi Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  
 
För att lyckas i tjänsten som produktivitetskonsult bör du ha följande kompetens:  
• Erfarenhet av att planera och genomföra liknande projekt  
• Förmåga att analysera, kartlägga och dokumentera  
• Bra förmåga att uttrycka dig i tal och skrift i svenska  
 
Meriterande är någon form av utbildning i människans beteende och lärande (motsvarande beteendevetare)  
 
Vill du bli en del av landslaget?  
Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Helena Brunzell, rekryterare, via helena.brunzell@atea.se alternativt +46 8 633 68 02 eller Michael Almkvist, konsultchef, via michael.almkvist@atea.se alternativt telefonnummer +46 8 633 67 49. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.  
 
Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.  
 
Varmt välkommen med din ansökan!  
 
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.  
 
förändringsledare produktivitet produktivitetskonsult förändring verksamhestkonsult
Sök denna tjänst
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer