Seniorkonsult inom nätverk och kommunikation

Seniorkonsult inom nätverk och kommunikation

Linköping, Norrköping, Nyköping
Sista ansökan 2019-01-20

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Atea Östergötland fortsätter att växa och just nu söker vi dig som vill jobba som konsult inom nätverk och kommunikation med fokus på Cisco. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i it-infrastruktur.  
 
"Det är kul att gå till jobbet när man vet att arbetsuppgifterna är varierande, och att man har stöttning från både kompetenta kollegor och bra chefer. Här är det tillåtet att göra fel för att hitta lösningar och det finns gott om utvecklingsmöjligheter." – Tom Lindholm, Systemkonsult inom kommunikation på Atea Östergötland.  
 
Din roll i laget  
I rollen som seniorkonsult kommer du att hjälpa kunder med att implementera och designa både nya och befintliga nätverk. Du kommer att bli involverad i diskussioner hos våra kunder om hur it-lösningar på bästa sätt kan moderniseras, förbättras och effektiviseras. Du arbetar med att ta fram lösningar som ligger i linje med kundens strategi. Arbetet kommer att utföras både självständigt och i grupp. Hos oss erbjuds du en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder.  
 
Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som senior konsult:  
• Implementera och designa nätverk.  
• Leda kunden till de bästa lösningarna inom kommunikationsområdet.  
• Arbeta i linje med kundens strategi och verksamhet.  
• Tillsammans i gruppen arbeta med utveckling av området inom Atea Östergötland och ge stöttning till yngre kollegor.  
 
Vårt erbjudande till dig  
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.  
 
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.  
 
Som person känner du troligtvis igen dig på följande:  
Du är ansvarsfull, strukturerar ditt arbete självständig och driver processer vidare. Genom att vara lyhörd, kommunikativ och lösa konflikter konstruktivt samarbetar du väl med andra. Med god ambition sätter du höga mål och arbetar hårt för att uppnå dem. Du känner motivation i arbetat och söker aktivt nya utmaningar för att kunna fortsätta utvecklas. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  
 
För att lyckas i tjänsten bör du ha följande kompetens:  
• Arbetat flera år inom nätverk och kommunikation med fokus på switching och routing eller security. Cisco är meriterande.  
• Erfarenhet av att bygga och underhålla lösningar baserade på Cisco och andra produkter.  
• Certifikat inom switching och routing eller security, Cisco är meriterande.  
• Erfarenhet av arbete med tekniskt säljstöd och mentorskap till kollegor.
 
Vill du bli en del av landslaget?  
Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Christer Petersson, konsultchef, via christer.peterson@atea.se. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.  
 
Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.  
 
Varmt välkommen med din ansökan!  
   
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.  
Sök denna tjänst
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer