Konsult inom Windows och AD

Konsult inom Windows och AD

Örebro
Sista ansökan 2019-01-20

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea Örebro dig som vill jobba som konsult inom Windows och AD med fokus på design och implementation. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i it-infrastruktur.  
 
"På Atea får jag jobba kreativt i team med fantastiskt härliga kollegor, som dessutom är it-branschens kanske vassaste experter. Atea fokuserar mycket på kompetensutveckling och jag lär mig verkligen något nytt varje dag." – Sofia Nagander, it-arkitekt på Atea.  
 
Din roll i laget  
Vi söker nu en driven konsult som brinner för Windows och Active Directory. Du kommer att jobba ute hos en av våra stora offentliga kunder med ett infrastrukturprojekt. Projektet handlar om att bygga ett nytt system och du kommer jobba främst med design, implementation och avancerad felsökning. Det krävs ett högt säkerhetstänk i arbetet och uppdraget kräver svenskt medborgarskap. Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder.  
 
Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som konsult inom Windows och AD är:  
• Vara med och bygga ett nytt system med fokus på Windows och AD.  
• Jobba med design, implementation och avancerad felsökning.  
 
Vårt erbjudande till dig  
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.  
 
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.  
 
Som person känner du troligtvis igen dig på följande:  
Vi ser gärna att du har ett strukturerat arbetssätt och kan med enkelhet föra dokumentation. Som person är du ansvarsfull och serviceinriktad för att kunna leverera ett gott resultat till våra kunder. Du har tidigare erfarenhet att jobba med design och implementation. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  
 
För att lyckas i tjänsten som konsult inom Windows och AD bör du ha följande kompetens:  
• Kunskap inom Microsoft Windows Server 2012/2016 och hårdvara.  
• Erfarenhet av att ha arbetat med Active Directory.  
• Det är meriterande med kunskap inom TCP/IP och nätverk.  
 
Vill du bli en del av landslaget?  
Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mikael Stenman, konsultchef, via mikael.stenman@atea.se alternativt telefonnummer 019 - 603 43 39. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.  
 
Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.  
 
Varmt välkommen med din ansökan!  
 
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.  
Sök denna tjänst
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer