Utvecklare/Arkitekt inom Business Intelligence

Utvecklare/Arkitekt inom Business Intelligence

Borlänge
Sista ansökan 2019-01-31

Är du en lagspelare som vill ta steget upp till landslaget? Just nu söker vi på Atea Borlänge dig som vill jobba nära våra kunder och utveckla framtidens BI lösningar. 
 
Din roll i laget  
Många av våra kunder digitaliserar och önskar optimera sina verksamhetsprocesser genom att tex inhämta ny data eller nyttja företagets data smartare, skaffa insikter som idag saknas. 
Uppdragen hos våra kunder sträcker sig från behovsanalys till implementering och rollen innefattar utveckling och anpassning av olika BI-lösningar inom visualisering och dataplattform/datalager.    
I rollen kommer du förutom att arbeta med BI-lösningar få möjlighet att närma dig in andra tekniker som till exempel molnlösningar(MS365, Azure), Machine learning och IoT  
Vi tror också att du i din roll kommer att kunna agera strateg och visionär i sälj- och marknadsföringssammanhang som exempelvis seminarier. 
  
För att lyckas i rollen som systemutvecklare tror vi att:  
  • Du har erfarenhet av att designa, utveckla och testa systemlösningar (back-end/front-end)  
  • Du har en god problemlösningsförmåga och du vill hela tiden utvecklas och ta till dig av ny teknik  
  • Du trivs med att arbeta i ett högt tempo och levererar det som förväntas av dig  
  • Du är noggrann, strukturerad och tycker om att arbeta i team  
  • Du är kvalitetsmedveten 
Inom Business Intelligence tror vi att du har koll på:  
  • Något av rapportverktygen PowerBI, Tableau eller QlikSense  
  • Databaser som MS SQL 
  • Datalager och kuber/modellering  
  • Integration av datakällor  
  • Grunderna i Microsoft Azure och de analysmoduler som erbjuds 
Vårt erbjudande till dig   
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. Vi satsar stort på ny digital teknik som kan hjälpa våra kunder skapa ett bättre Sverige.  
Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.  Är Du redo för nya utmaningar? Låt oss träffas och se om vi passar för varandra.  
  
Som person känner du troligtvis igen dig på följande:  
Du har ett proaktivt förhållningssätt och söker lösningar i uppkomna problem där du fungerar konstruktivt både på egen hand och i grupp. Du är driven i ditt arbete och ser alltid till kundens bästa, där återkoppling och dokumentation i alla riktningar är en självklarhet. Du har en positiv inställning till förändring och du vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll. Du är bra på att skapa relationer och ger ett förtroendeingivande och trovärdigt intryck. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.   
  
Vem är du?  
Kanske är du klar med en utbildning och letar jobb, kanske har du hunnit jobba ett antal år och skaffat dig viss erfarenhet, kanske är du väldigt erfaren och har en fantastik verktygslåda? Det viktigaste för oss är att hitta rätt person med rätt inställning.   
  
Vill du bli en del av Atea och vår satsning på Innovation?  
Sök tjänsten idag och bli vår nya kollega imorgon. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Johan Kruse via telefonnummer 0243-24 89 46, har du frågor om anställningen kontaktar du Kristina Lind på 0243-24 89 11.  
Skicka in din ansökan redan idag via ansök nu knappen! Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande så ansök så snart som möjligt, dock senast 2019-01-31 
Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
  
Varmt välkommen med din ansökan!  
  
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.
Sök denna tjänst
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer