Administrativ chef

Administrativ chef

Växjö
Sista ansökan 2019-01-18

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea Växjö dig som vill jobba som Administrativ chef. Tjänsten är ett vikariat under föräldraledighet med start 1 maj 2019. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i it-infrastruktur. 
 
Din roll i laget 
Vi söker dig som brinner för administration och ledarskap. Rollen som APS Admin Chef innebär att arbeta med strategiska och administrativa arbetsuppgifter. Du ansvarar för att leda och engagera dina duktiga medarbetare. Vi lägger stor vikt vid tidigare ledarskapserfarenheter och på dina personliga egenskaper. Egenskaper som att skapa laganda och leda dina medarbetare mot uppsatta mål ser vi som väldigt viktigt.   
 
Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som administrativ chef är:  
  • Förvalta och utveckla avdelningen APS Admin 
  • Personalansvar 
  • Uppföljning av verksamheten
Vårt erbjudande till dig  
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.   
 
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.  
 
Som person känner du troligtvis igen dig på följande: 
Du har ett proaktivt förhållningssätt och söker lösningar i uppkomna problem där du fungerar konstruktivt både på egen hand och i grupp. Du är driven i ditt arbete och ser alltid till kundens bästa, där återkoppling och dokumentation i alla riktningar är en självklarhet. Du har en positiv inställning till förändring och du vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll. Du är bra på att skapa relationer och ger ett förtroendeingivande och trovärdigt intryck. 
 
För att lyckas i tjänsten som administrativ chef bör du ha följande kompetens: 
  • 5 års erfarenhet av ledarskap 
  • Strukturerad   
  • Processdriven   
  • Analytisk   
  • Leverera resultat och uppfylla kundförväntningar   
  • Skapa laganda genom att visa intresse och förståelse för andra   
Vill du bli en del av landslaget? 
Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sara Eriksson, APS Admin Chef, via sara.eriksson@atea.se alternativt telefonnummer 0470-70 55 23. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.  
 
Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. 
 
Varmt välkommen med din ansökan! 
 
­Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass. 
Sök denna tjänst
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer