Erfaren teknikkonsult med kundvana

Erfaren teknikkonsult med kundvana

Jönköping, Värnamo
Sista ansökan 2019-01-20

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea Jönköping dig som vill jobba som konsult med fokus på it-infrastruktur och kundrelationer. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i it-infrastruktur.  
 
"På Atea får jag jobba kreativt i team med fantastiskt härliga kollegor, som dessutom är it-branschens kanske vassaste experter. Atea fokuserar mycket på kompetensutveckling och jag lär mig verkligen något nytt varje dag." – Sofia Nagander, it-arkitekt på Atea.  
 
Din roll i laget  
Har du erfarenhet av kundhantering och it-infrastruktur? Vill du ingå i ett team av konsulter som har en bred teknisk repertoar och arbetar som rådgivande partner med kunderna? Då är detta något för dig!  
 
Vi söker en person som kan ta ett helhetsansvar för kundernas tekniska lösningar och driva kunddialogerna. Du får stor variation i kunderna du möter och ditt uppdrag blir att fungera som ett utökat stöd till dina kunders it-ansvariga, men även till deras användare.  
 
Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som teknikkonsult är:  
• Vara rådgivare med helhetsansvar för tekniska lösningar. 
• Driva proaktiva kunddialoger.  
 
Vårt erbjudande till dig  
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.  
 
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.  
 
Som person känner du troligtvis igen dig på följande:  
Du är ansvarsfull, strukturerar ditt arbete självständigt och driver processer vidare. Du ser alltid till kundens bästa och vet du hur ska skapa en kundupplevelse i landslagsklass. Med din pedagogiska förmåga lyckas du förklara och kommunicera väl så att andra förstår. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  
 
För att lyckas i tjänsten som teknikkonsult bör du ha följande kompetens:  
• Minst 2 års erfarenhet inom it-infrastruktur. 
• Kunskaper inom Microsoft OS, AD, virtualisering, server och nätverk.  
• Erfarenhet av kundhantering.  
• Företagsam och ansvarstagande personlighet.
• Kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.  
• B-körkort.
 
Vill du bli en del av landslaget?  
Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anders Hammar, Konsultchef, via anders.hammar@atea.se alternativt telefonnummer 070-283 69 82. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.  
 
Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.  
 
Varmt välkommen med din ansökan!  
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.  
Sök denna tjänst
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer