Konsult inom Skype for Business/Teams

Konsult inom Skype for Business/Teams

Linköping, Norrköping
Sista ansökan 2019-01-20

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Atea Östergötland fortsätter att växa och just nu söker vi dig som vill jobba som konsult med fokus på Skype for Business/Teams. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i it-infrastruktur.  
 
”I och med förändringen från Skype for Business till Teams så ökar användarnas möjlighet att samarbeta till nya nivåer. Detta kommer då sätta krav på oss som specialister att vägleda våra kunder till hur de bäst nyttjar tjänsten. Denna resa är både spännande och utvecklande, potentialen är oändlig.” – Robert Juthe, Produktivitetskonsult på Atea Östergötland.  
 
Din roll i laget  
I rollen som konsult inom Skype for Business/Teams kommer du att vara specialist åt våra större och mindre kunder inom både offentlig och privat sektor. Du kommer att jobba tillsammans med våra övriga specialister med allt från säljstöd, rådgivning till design och implementering av dessa i våra kunders verksamheter. Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och kunder.  
 
Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som konsult inom Skype for Business/Teams är:  
• Arbeta med hela processen från säljstöd och rådgivning till design och implementering.  
• Hjälpa kunderna att vidareutveckla tjänsterna kring produkterna.  
• Support och underhåll till kunders befintliga lösningar.  
 
Vårt erbjudande till dig  
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.  
 
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.  
 
Som person känner du troligtvis igen dig på följande:  
Din samarbetsförmåga är god genom att du är lyhörd och kommunikativ. Du anser att problem är till för att lösas och bryter ner problem för att kunna se sammanhang, analysera och prioritera rätt frågor. Komplexa frågor och komplicerade problem har du förmågan att lösa. Du tar ansvar för dina uppgifter, strukturerar ditt arbete självständigt och driver vidare processer. Du har förmåga att hitta nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor, komma med idéer och ifrågasätter traditionella angreppssätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  
 
För att lyckas i tjänsten som konsult inom Skype for Business/Teams bör du ha följande kompetens:  
• Minst två års relevant arbetslivserfarenhet av Lync, Skype for Business eller Teams.  
• Kunskaper inom Powershell, Azure AD, EM+S eller identitetshantering är meriterande.  
• Det är även meriterande med certifieringar inom området och att ha arbetat som konsult tidigare.
 
Vill du bli en del av landslaget?  
Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Christer Petersson, konsultchef, via christer.peterson@atea.se alternativt telefonnummer 011 – 19 46 23. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.  
 
Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.  
 
Varmt välkommen med din ansökan!  
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.  
Sök denna tjänst
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer