Specialistsäljare Software

Specialistsäljare Software

Stockholm
Sista ansökan 2019-01-18

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea i Stockholm dig som vill jobba som Specialistsäljare Software med fokus på IBM. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i it-infrastruktur. 
 
”Atea Software & Cloud är ett starkt team med många medarbetare som brinner fördet vi gör och som gärna hjälper varandra. En riktig laganda och en arbetsplats där man trivs. Vi jobbar nära våra tillverkare och säkerställer att vi gör allt för att leverera bästa lösningen till våra kunder genom en tät dialog inom hela Atea” 
– Gunilla Pettersson, Vendor Lead Sales  
 
Ta gärna kontakt med mig om du vill veta mer om hur det är att jobba i teamet. Gunilla.pettersson@atea.se 08-477 47 88. 
 
Din roll i laget 
I rollen som Specialistsäljare på Atea ansvarar du för att utveckla och växa IBM Software affären inom Atea. Det innebär att hjälpa existerande och nya kunder att utveckla sina IBM miljöer och att hitta nya möjligheter. Du kommer också att arbeta med att bidra till att utveckla Ateas tjänster/erbjudanden som baseras på IBM’s produkter/lösningar. Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder.  
 
Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som Specialistsäljare är:  
  • Bearbeta nya och existerande kunder 
  • Du kommer att utveckla och växa IBM affären inom Atea Software 
  • Rollen innebär även ett övergripande ansvar för förnyelseprocessen för våra existerande IBM software kunder. 
Vårt erbjudande till dig  
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.   
 
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.  
 
Som person känner du troligtvis igen dig på följande: 
Du har ett proaktivt förhållningssätt och söker lösningar i uppkomna problem där du fungerar konstruktivt både på egen hand och i grupp. Du är driven i ditt arbete och ser alltid till kundens bästa, där återkoppling och dokumentation i alla riktningar är en självklarhet. Du har en positiv inställning till förändring och du vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll. Du är bra på att skapa relationer och ger ett förtroendeingivande och trovärdigt intryck. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  
 
För att lyckas i tjänsten som specialistsäljare på Software bör du ha följande kompetens: 
  • Kunskaper i och om IBM och deras produkter  
  • Erfarenhet av försäljning 
Vill du bli en del av landslaget? 
Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Åke Karlsson, Försäljningschef, via ake.karlsson@atea.se alternativt telefonnummer 08-4708137. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.  
 
Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.  
 
Varmt välkommen med din ansökan! 
­ 
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass. 
Sök denna tjänst
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer