IT-konsult med fokus på Citrix

IT-konsult med fokus på Citrix

Kalmar, Karlskrona, Oskarshamn
Sista ansökan 2019-03-03

Är du en lagspelare som vill ta steget upp till landslaget? Just nu söker vi på Atea Kalmar och Karlskrona dig som vill jobba som konsult med fokus på Citrix. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i it-infrastruktur. 
 
"På Atea får jag jobba kreativt i team med fantastiskt härliga kollegor, som dessutom är it-branschens kanske vassaste experter. Atea fokuserar mycket på kompetensutveckling och jag lär mig verkligen något nytt varje dag." – Sofia Nagander, it-arkitekt på Atea.
 
Din roll i laget 
Vi söker nu fler lagkompisar inom Citrix som kan komplettera oss i vår framtida utveckling. Som Citrixkonsult kommer du arbeta både praktiskt och teoretiskt med strategiska och taktiska frågor. Du kommer att spendera merparten av din tid ute hos kund inom offentlig och privat verksamhet. Hos våra kunder kommer du att agera rådgivare. Du kommer att bli involverad i hela kedjan från säljstöd, analys, design, implementation, vilket även inkluderar överlämning, support och förvaltning. Hos oss erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder.  
 
Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som it-konsult med fokus på Citrix är:  
  • Arbeta både strategiska och praktiskt inom Citrix. 
  • Agera rådgivare åt kunderna. 
  • Arbeta med hela leveranskedjan.  
Vårt erbjudande till dig  
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.   
 
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.  
 
Som person känner du troligtvis igen dig på följande: 
Vi ser att du trivs med att träffa kunder och har en förmåga att etablera goda relationer. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och driver processer vidare. I ditt arbetssätt är du noggrann och du eftersträvar att nå uppsatta mål. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  
 
För att lyckas i tjänsten som it-konsult med fokus på Citrix bör du ha följande kompetens: 
  • Minst två års erfarenhet av arbete inom it-infrastruktur med specialisering mot Citrix.  
  • God erfarenhet kring Citrix såsom Netscaler, XenApp, XenDesktop, XenMobile och XenServer. 
  • Erfarenhet kring central managering av tunna klienter och Mobile Device Management. 
Vill du bli en del av landslaget? 
Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Caroline Elmqvist Olsson, konsultchef, via  caroline.elmqvist-olsson@atea.se eller 070 - 221 91 36. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.  
 
Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.  
 
Varmt välkommen med din ansökan! 
­ 
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass. 
Sök denna tjänst
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer